Een Afbeelding Maken

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Maken
Een Afbeelding Maken

Video: Een Afbeelding Maken

Video: Een Afbeelding Maken
Video: Een afbeelding van tekst en woorden maken in Photoshop 2024, Mei
Anonim

Tijdens het gebruik van schijven in cd/dvd-stations verslijten ze. Om precies te zijn, de zijde van de schijf waarop de gegevens zijn opgenomen, is versleten. Tegelijkertijd gaat de mogelijkheid om informatie van deze schijf te lezen verloren. Hoe kunt u de levensduur van uw favoriete schijf verlengen? De oplossing voor deze vraag ligt in het creëren van het beeld. Een afbeelding is een exacte kopie van uw schijf. Een schijfkopie heeft veel voordelen ten opzichte van de schijf zelf: de afbeelding zal nooit verslechteren of kapot gaan. Vraag waarom dit gebeurt? Omdat de afbeelding op uw harde schijf kan worden opgeslagen en u er altijd een nieuwe schijf van kunt branden.

Een afbeelding maken
Een afbeelding maken

Noodzakelijk

Alcohol 120%-software

instructies:

Stap 1

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, voert u het uit. Nu moet je dit programma finetunen. Selecteer hiervoor in het linkerdeelvenster het item in het gedeelte "Instellingen" - "Algemeen".

Een afbeelding maken
Een afbeelding maken

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het gedeelte 'Gegevenstypen'. Hier moet u het type schijf selecteren in de juiste sectie. Activeer ook het item "Meting van positioneringsgegevens" en stel hoge nauwkeurigheid in. Klik op de OK-knop. Hiermee is de globale configuratie van het programma voltooid.

Een afbeelding maken
Een afbeelding maken

Stap 3

Selecteer in het hoofdvenster van het programma "Image Creation" in het linkerdeelvenster. Geef in het gedeelte Cd/dvd-station uw cd-/dvd-station op. Selecteer in het gedeelte CD / DVD-snelheid de minimale snelheid. Selecteer in het gedeelte Gegevenstype StarForce 1/2/3. Als je alles correct hebt gedaan in de vorige stap, dan zou je automatisch de instellingen moeten uitlijnen, d.w.z. het item "Data Positioning Measurement - Nauwkeurigheid: Hoog" wordt geactiveerd. Klik volgende".

Een afbeelding maken
Een afbeelding maken

Stap 4

Selecteer in het venster dat verschijnt de map (map) waarin de afbeelding van uw schijf wordt opgeslagen. Het is ook de moeite waard om de meetsnelheid van de DPM-functie op te geven - stel de waarde in op niet hoger dan 4x snelheid. Klik op OK en vervolgens op Voltooien. Na voltooiing van het maken van de afbeelding, wordt het hoofdvenster geopend, waarin u het afbeeldingsbestand van uw schijf ziet. In feite zijn er 2 van deze bestanden:

- *. MDF - uw schijfkopie (groot);

- *. MDS - bevat alle benodigde informatie die handig is bij het opnemen of emuleren van een afbeelding.

Aanbevolen: