Hoe Stuurprogramma's Voor Geluid Te Identificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Geluid Te Identificeren
Hoe Stuurprogramma's Voor Geluid Te Identificeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Geluid Te Identificeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Geluid Te Identificeren
Video: How to Fix: No Sound After Windows 10 Update - Sound Missing 2021 [Solved] 2024, April
Anonim

Geen geluid is een vrij algemeen probleem dat optreedt na het opnieuw installeren van het besturingssysteem. In de regel ligt de reden voor de manifestatie ervan in de onverenigbaarheid of het gebrek aan stuurprogramma's.

Hoe stuurprogramma's voor geluid te identificeren
Hoe stuurprogramma's voor geluid te identificeren

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Zoek eerst uit welke geluidsadapter uw computer gebruikt. Open hiervoor de behuizing van de systeemeenheid. Interne kaarten kunnen van twee soorten zijn: discrete kaart en geïntegreerde chip. Als u een interne chip gebruikt, bevinden de audio-ingangen zich direct op het moederbord.

Stap 2

Noteer de modelnaam van het moederbord (geïntegreerde chip) of geluidskaart (discrete kaart). Zet uw computer aan en open uw internetbrowser. Ga naar de website van het bedrijf dat de geluidskaart heeft ontwikkeld (systeembord).

Stap 3

Download de juiste drivers of software. Als u een Realtek-audioapparaat gebruikt, hebt u de toepassing AC'97 Audio Codecs nodig. Dit is een universeel programma waarmee je de meeste geluidskaarten van deze fabrikant kunt configureren.

Stap 4

Na het selecteren en downloaden van stuurprogramma's opent u de map met deze bestanden. Als je een zelf-uitpakkend archief in exe (msi) formaat hebt, open dan dit bestand. Ga verder met de software-installatie volgens de stapsgewijze menu-aanbevelingen.

Stap 5

Als de stuurprogrammabestanden een standaard zip-archief (rar) zijn, pak ze dan eerst uit in een aparte map. Open nu het menu Apparaatbeheer, dat toegankelijk is via het gedeelte Systeemeigenschappen.

Stap 6

Na een tijdje krijgt u een lijst met aangesloten apparaten te zien. De geluidskaart wordt gemarkeerd met een uitroepteken. Dubbelklik op de naam en open het tabblad "Driver".

Stap 7

Klik op de knop Bijwerken om het bijbehorende systeemhulpprogramma te starten. Kies een handmatige bestandszoekmethode. Geef nu de map op met de bestanden die van de site zijn gedownload. Wacht tot het systeem de vereiste componenten heeft geïntegreerd en start uw computer opnieuw op.

Stap 8

Controleer de prestaties van uw geluidskaart door een willekeurig bestand van het juiste type uit te voeren.

Aanbevolen: