Systeemgeluiden Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Systeemgeluiden Uitschakelen
Systeemgeluiden Uitschakelen

Video: Systeemgeluiden Uitschakelen

Video: Systeemgeluiden Uitschakelen
Video: Autocorrectie uitzetten op je toetsenbord | Samsung u0026 You 2024, Mei
Anonim

Windows-systeemgeluiden waarschuwen voor belangrijke gebeurtenissen: fouten, systeemberichten, inkomende e-mail, afsluiten. Sommige geluiden kunnen worden uitgeschakeld en als ze uw werk verstoren, kunt u het hele geluidsschema uitschakelen.

Systeemgeluiden uitschakelen
Systeemgeluiden uitschakelen

instructies:

Stap 1

Als u in de Microsoft Windows Vista of Windows 7 omgeving werkt, wordt uw werk gehinderd door systeemgeluiden uit de luidsprekers, maar speelt u tegelijkertijd enkele geluidsbestanden af, bijv. U kunt de luidsprekers niet uitschakelen, vind het luidsprekervormige pictogram bij de klok in de lade op de werkbalk. Door er één keer op te klikken, verschijnt er een balk naast de schuifregelaar voor het algehele volume van het geluid dat uit de luidsprekers komt. Daaronder ziet u een link "Mixer". Klik erop om het volumemixervenster van uw geluidskaart te openen. In het venster dat verschijnt in het blok "Toepassingen" ziet u verschillende kolommen met schuifregelaars voor het aanpassen van het volumeniveau. Onder hen is er een kolom "Systeemgeluiden" - verlaag de schuifregelaar naar het minimum of klik op het blauwe luidsprekerpictogram onder de schuifregelaar zodat een rode doorgestreepte cirkel onder het luidsprekerbeeld verschijnt. Systeemgeluiden worden dus geëlimineerd.

Stap 2

Als u werkt met Windows XP, Windows NT, Windows Millennium of lager (vóór 2003), gaat u naar het "Configuratiescherm", dat zich in het menu "Start" of in de systeemmap "Deze computer" bevindt. Selecteer in het Configuratiescherm geeft kleine pictogrammen weer en zoek de snelkoppeling Geluid. Klik erop met de linkermuisknop om het eigenschappenvenster van de geluidskaart te openen Selecteer in het venster dat verschijnt het tabblad "Geluiden" en klik in de vervolgkeuzelijst "Geluidsschema" op de regel "Stil", dan klik op de knoppen "Toepassen" en "OK".

Stap 3

Het uitschakelen van slechts enkele van de geluiden is ook eenvoudig in elke editie van Windows. Herhaal stap # 2 en in het geluidseigenschappenvenster op het tabblad "Geluidsschema" ziet u het veld "Programma-evenementen". Tegenover sommige evenementen staat een pictogram in de vorm van een spreker - dit betekent dat dit evenement vergezeld gaat van een Geluidseffect. Om dit of dat geluid uit te schakelen, klikt u op de gebeurtenis en selecteert u in de onderste vervolgkeuzelijst "Geluiden" "(NEE)", en klikt u vervolgens op "Toepassen" en "OK" om het geluidsschema op te slaan.

Aanbevolen: