Een Nieuwe Skype Installeren New

Een Nieuwe Skype Installeren New
Een Nieuwe Skype Installeren New

Video: Een Nieuwe Skype Installeren New

Video: Een Nieuwe Skype Installeren New
Video: Hoe installeer ik SKYPE!!!! 2024, Mei
Anonim

Skype is een eigen software waarmee gebruikers kunnen bellen via internet. Er wordt gratis van de ene computer naar de andere gebeld, maar voor bellen naar mobiele telefoons en vaste lijnen worden kosten in rekening gebracht. Tegenwoordig willen steeds meer gebruikers het nieuwe Skype installeren, omdat het veel handige functies heeft, waaronder instant messaging, bestandsoverdracht en videoconferenties.

Een nieuwe Skype installeren new
Een nieuwe Skype installeren new

Sinds 2007 kan elke gebruiker een gratis versie van Skype installeren, die verschillende geavanceerde functies en diensten biedt, bijvoorbeeld bellen vanaf elke mobiele of vaste telefoon, zelfs zonder speciale software, als de telefoon zich in een van de ondersteunde 25 landen bevindt.

Skype is het belangrijkste hulpmiddel voor spraakcommunicatie dat het meest wordt gebruikt op computers. U kunt Skype ook op uw mobiele telefoon installeren met behulp van software die door het bedrijf is ontwikkeld.

Om een nieuwe versie van Skype te installeren, moet u het volgende algoritme gebruiken.

Voordat u Skype installeert, moet u ervoor zorgen dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten: 400 MHz processor, 15 MB vrije ruimte en 128 MB RAM.

Om de nieuwe versie van Skype gratis te installeren, hoeft u alleen maar het uitvoerbare installatiebestand SkypeSetup.exe te downloaden van de website van de ontwikkelaar. De software wordt geïnstalleerd in de Skype-map, die automatisch wordt aangemaakt in de map Program Files. De Skype-snelkoppeling verschijnt automatisch op het bureaublad.

Klik op het SkypeSetup-pictogram dat na het laden op het bureaublad verschijnt. U voert de "Installatiewizard" uit. Er verschijnt een venster waarin u wordt gewaarschuwd over de mogelijkheid om SkypeSetup.exe uit te voeren of op te slaan. Klik op de knop "Uitvoeren". Volg daarna de instructies voor het gratis installeren van de nieuwe Skype op uw computer om de software-installatie te voltooien.

Nu moet u een van de twee manieren kiezen waarmee u de software kunt starten. Klik op het pictogram "Skype" op het bureaublad of dubbelklik op het bijbehorende pictogram in het systeemvak om de toepassing op elk gewenst moment te starten. Wanneer Skype is verbonden met het netwerk, wordt het pictogram groen, wat aangeeft dat de toepassing op uw computer succesvol is uitgevoerd. Nadat de verbinding met het netwerk is verbroken, wordt het pictogram onmiddellijk rood.

Na installatie zal de applicatie aanbieden om een persoonlijk profiel in Skype in te stellen. Er zal een verzoek worden gedaan als Skype eerder is gebruikt. U moet op "Een account maken" klikken, vervolgens een naam invoeren, een gebruikersnaam en wachtwoord bedenken, herhaal het wachtwoord in het daarvoor bestemde veld. Het is verplicht om gegevens in uw persoonlijke profiel in te vullen. Andere Skype-gebruikers zullen het zien. Als u uw persoonlijke profiel niet wilt invullen of een nieuwe versie van Skype wilt installeren, kunt u altijd toegang krijgen tot uw profiel via het item "Account" in het hoofdmenu. Vergeet niet uw gebruikersnaam en wachtwoord op te schrijven voor het gebruik van Skype, aangezien deze elke keer dat u de toepassing start, nodig is.

Klik op de knop "Inloggen". Zodra een Skype-account is aangemaakt, kunt u in het daarvoor bestemde veld aangeven dat uw login automatisch verschijnt als u het programma start. Het enige wat u hoeft te doen is uw wachtwoord in te voeren en op de knop "Verbinden" te klikken.

Volg de instructies in het gedeelte Aan de slag. Begin met het samenstellen van uw contactenlijst met de knop "Contact toevoegen", test uw hoofdtelefoon en microfoon met de functie "Verbindingen testen", organiseer een conferentie met vrienden of collega's en ontdek andere Skype-instellingen.

Aanbevolen: