Video Downloaden Van Een Camera

Inhoudsopgave:

Video Downloaden Van Een Camera
Video Downloaden Van Een Camera

Video: Video Downloaden Van Een Camera

Video: Video Downloaden Van Een Camera
Video: HOE KAN IK YOUTUBE VIDEO DOWNLOADEN 2021 YOUTUBE VIDEO DOWNLOADEN 2021 HOE KAN IK VIDEO DOWNLOADEN 2024, Mei
Anonim

Bereid de camera voor op aansluiting op een computer. Als de hoeveelheid verzonden video-informatie groot is, sluit u de oplader aan op de camera, die op het netwerk moet worden aangesloten. Op deze manier vermijdt u onderbreking van de bestandsoverdracht wanneer de batterij leeg raakt.

Video downloaden van een camera
Video downloaden van een camera

instructies:

Stap 1

Sluit vervolgens de camera aan op uw computer. Hiervoor wordt in de regel de usb-interface gebruikt. Steek het ene uiteinde van de draad in de overeenkomstige connector van de videocamera en sluit het andere uiteinde aan op de USB-connector van de computersysteemeenheid. Druk vervolgens op de aan/uit-knop op de camera. Als een venster voor het selecteren van een verbindingsmodus verschijnt, selecteert u de bestandsoverdracht.

Stap 2

Het kenmerkende geluid van het besturingssysteem geeft aan wanneer er een nieuw apparaat wordt aangesloten. Vervolgens worden automatisch de benodigde stuurprogramma's geïnstalleerd (als ze niet eerder zijn geïnstalleerd), waardoor u met de camera kunt werken als met een verwisselbaar medium.

Stap 3

Open de directory van de aangesloten camcorder met behulp van de besturingssysteemverkenner. Open de map waarin de video die ermee is opgenomen, is opgeslagen. Selecteer de vereiste bestanden, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer het item "Kopiëren" uit de lijst. Open vervolgens de map op uw computer die bedoeld is om de video op te slaan. Klik nogmaals met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken" in de lijst. Wacht tot de geselecteerde videobestanden zijn gekopieerd. Naast de standaard verkenner van het besturingssysteem, kunt u een van de andere bestandsbeheerders gebruiken (bijvoorbeeld Total Commander, Far, enz.).

Stap 4

HDV- en MiniDV-camcorders gebruiken de IEEE1394-interface om video over te brengen naar een computer. Sluit de camera met de juiste kabel aan op de systeemeenheid. Start een video-importprogramma (zoals Windows Movie Maker). Gebruik het menu om de importmodus in te schakelen, specificeer het videoformaat en de map om op te slaan. Klik op de knop "Importeren". Wacht tot de video is opgeslagen.

Aanbevolen: