Bewerkingen Bewerken

Inhoudsopgave:

Bewerkingen Bewerken
Bewerkingen Bewerken

Video: Bewerkingen Bewerken

Video: Bewerkingen Bewerken
Video: PDF bestand bewerken 2024, Mei
Anonim

Om wijzigingen in spelgegevens aan te brengen, is het niet nodig om een bepaalde fase ervan te doorlopen, met de mogelijkheid om opgeslagen bestanden te lezen of speciale programma's te gebruiken. De meest bekende onder hen is Chemax.

Bewerkingen bewerken
Bewerkingen bewerken

Noodzakelijk

programma voor het bewerken van opgeslagen bestanden

instructies:

Stap 1

Download software om game-opslagbestanden te bewerken. U kunt de hulpprogramma's afzonderlijk downloaden of ze allemaal samen in één programma downloaden. Aangezien opslagbestanden archieven zijn, moet u ze uitpakken. Begin daarna met het aanbrengen van wijzigingen in de spelgegevens met behulp van de editor.

Stap 2

Als je niet over de software beschikt die je nodig hebt, open dan een van de tekstdocumenten met kladblok en zoek daarin de waarden op die je zou willen vervangen. Het is het beste om u eerst vertrouwd te maken met waar elke regel van dit bestand verantwoordelijk voor is, waar de wijzigingen toe zullen leiden, enzovoort. Je kunt deze informatie ook vinden op thematische sites en forums die aan dit spel zijn gewijd.

Stap 3

Gebruik speciale programma's om wijzigingen aan te brengen in de opslagbestanden van uw games, bijvoorbeeld Chemax. Het heeft een intuïtieve interface, gemakkelijk te gebruiken, bevat veel nuttige informatie over het passeren van de meest populaire spellen, en het wordt ook regelmatig bijgewerkt, waardoor je ook informatie kunt bekijken over cheatcodes en het bewerken van opslagbestanden voor relatief nieuwe computerspellen.

Stap 4

Profiteer van een alternatieve manier om wijzigingen in de gameplay aan te brengen, bijvoorbeeld door numerieke waarden te vervangen door extra punten, wapens, geld, enzovoort. U kunt hiervoor het programma ArtMoney gebruiken.

Stap 5

Start het spel, onthoud de waarde die u wilt wijzigen en minimaliseer het spel naar de taakbalk. Open daarna ArtMoney en selecteer je game in de huidige processen.

Stap 6

Zoek naar de waarde die u wilt wijzigen. Als u het type waarde kunt bepalen, past u een filter toe. Verander daarna de waarde op de gebruikelijke manier in het spel en zeef op het nieuwe nummer. En zo verder tot er nog 1-2 waarden over zijn. Kies degene die je wilt van hen en vervang door degene die je zou willen zien. Sla je spel op.

Aanbevolen: