Een Gesprek Opnemen In Skype

Inhoudsopgave:

Een Gesprek Opnemen In Skype
Een Gesprek Opnemen In Skype

Video: Een Gesprek Opnemen In Skype

Video: Een Gesprek Opnemen In Skype
Video: Skype gesprekken opnemen met Vodburner 2023, Maart
Anonim

Communicatie is een integraal onderdeel van het menselijk leven. Computers maakten het veel gemakkelijker. Door mensen van over de hele wereld met elkaar te verbinden, heeft een programma als Skype een enorm potentieel, hoewel het soms niet genoeg is.

Wereldberoemde skype
Wereldberoemde skype

Veel gebruikers worden vroeg of laat geconfronteerd met de noodzaak om een gesprek op Skype op te nemen. Een belangrijk telefoontje van je baas, instructies van je vrouw om 'dit en dat te kopen', een vergadering over het werk - er kunnen veel redenen zijn om je aan te melden. Het programma zelf heeft echter niet de mogelijkheid om alle gemaakte oproepen in realtime op te slaan. Het is jammer dat de fabrikant dit nog niet heeft gedaan, maar individuele enthousiastelingen en ontwikkelingsbedrijven hebben het voor hem geprobeerd, die hun oplossingen hebben voorgesteld.

Handige opnameprogramma's

Zo kan bijvoorbeeld "Call Graph" worden onderscheiden tussen de gebruikelijke programma's voor opnemen op Skype. Een betrouwbaar gereedschap in de stijl van een werkpaard. Niets meer in de instellingen, gewoon alles wat je nodig hebt. Dit is een kleine toevoeging aan Skype, die elke keer automatisch wordt ingeschakeld na de eerste beltoon van de gesprekspartner en eindigt nadat het gesprek is beëindigd. Misschien is een van de nadelen van het programma dat het alleen audio opneemt. Voor alledaagse communicatie is dit echter voldoende om de nodige informatie te vinden of feiten te onthouden. Het mp3-formaat wordt gebruikt om bestanden op te slaan, wat erg handig is en niet veel ruimte in beslag neemt. Het is fijn dat dit programma helemaal gratis is.

Vreemd genoeg is er ondanks de grote vraag nog steeds geen mogelijkheid om een gesprek op te nemen in het programma zelf.

Als audio alleen niet genoeg voor je is, kijk dan eens naar een product als "Free Video Call Recorder for Skype". De applicatie slaat zowel video- als audio-informatie perfect op. Verschilt in rijke functionaliteit. Kan gewone video of beeld-in-beeld opnemen. Optioneel kunt u de software configureren om alleen audio of alleen video op te nemen. Verschilt in een duidelijke interface, niet veeleisend voor de "hardware", op elk moment kunt u de opname pauzeren en vervolgens doorgaan vanaf het gewenste moment.

Een ander handig programma voor het opnemen van gesprekken is "iFree Skype Recorder". Het onderscheidende kenmerk is de mogelijkheid om volledige conferentiegesprekken op te nemen. Het programma is gratis en voor iedereen beschikbaar.

De ethiek van het opnemen van Skype-gesprekken

Maar voordat u een van de bovenstaande programma's opzet, is het de moeite waard om de ethiek van het opnemen te overwegen. Sommige mensen willen niet opgenomen worden, door u beledigd zijn of op een andere manier hun afkeer van wat er gebeurt uiten.

Als u een persoon opneemt op Skype en de gesprekspartner niet op de hoogte stelt, kunnen er onaangename gevolgen zijn.

Voordat u een dergelijke opname maakt, moet u er daarom voor zorgen dat de persoon (of personen) die worden opgenomen er niets op tegen heeft. Dat zo'n plaat uit noodzaak gerechtvaardigd is, en niet alleen een verwennerij of bevrediging van nieuwsgierigheid is.

Populair per onderwerp