Hoe Verwijder Je Een Torrent Van Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je Een Torrent Van Je Computer
Hoe Verwijder Je Een Torrent Van Je Computer

Video: Hoe Verwijder Je Een Torrent Van Je Computer

Video: Hoe Verwijder Je Een Torrent Van Je Computer
Video: How to unblock utorrent and download torrents on blocked network(2020 Works 99.99%) 2024, Maart
Anonim

ΜTorrent is een van de meest populaire Bit Torrent-clients. Als er problemen zijn met de werking of als u het van het systeem wilt verwijderen, kunt u de standaardtools gebruiken voor het verwijderen van programma's in Windows.

Hoe een torrent van je computer te verwijderen
Hoe een torrent van je computer te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om uTorrent correct te verwijderen, opent u het programma met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad in het systeem of door het juiste item in het menu "Start" te selecteren. Allereerst moet u de torrent-lijst verwijderen die in het programma is opgeslagen.

Stap 2

Druk in het centrale deel van het hulpprogrammavenster op de sneltoetsen Ctrl en A om alle menu-items te selecteren. Druk daarna op de Del-knop of klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde posities en druk op "Verwijderen" om de wijzigingen toe te passen. Vervolgens kunt u het hulpprogramma afsluiten met de functie "Bestand" - "Afsluiten".

Stap 3

Nadat je de torrent-lijst hebt verwijderd, verwijder je de applicatie zelf. Klik hiervoor op het menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Een programma verwijderen". Zoek in de lijst met hulpprogramma's die op uw computer zijn geïnstalleerd de regel µTorrent, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer vervolgens de opdracht "Verwijderen".

Stap 4

Klik op "OK" om de procedure te bevestigen. Als u een volledige verwijdering wilt uitvoeren en ook alle instellingen wilt verwijderen, plaatst u een vinkje naast het item "Instellingen verwijderen". Nadat de verwijderingsprocedure is voltooid, wordt een overeenkomstige melding over een geslaagde verwijdering op het scherm weergegeven.

Stap 5

Als u ook alle registervermeldingen wilt verwijderen die mogelijk in het systeem zijn achtergebleven nadat u het programma hebt verwijderd, gebruikt u het hulpprogramma CCleaner. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer het volgens de instructies van het installatieprogramma. Start de applicatie met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad en selecteer vervolgens "Register" - "Zoeken naar problemen". Zodra onjuiste vermeldingen in het register worden gevonden, klikt u op "Fix Selected" - "Fix All" en wacht u tot de bewerking is voltooid. Het opschonen van het systeem van uTorrent is voltooid.

Aanbevolen: