Hoe De Systeemschijf Te Formatteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Systeemschijf Te Formatteren
Hoe De Systeemschijf Te Formatteren

Video: Hoe De Systeemschijf Te Formatteren

Video: Hoe De Systeemschijf Te Formatteren
Video: How to Format and Clean Install Windows 10 [Tutorial] 2024, April
Anonim

Computerbezitters die soms aan het werk zijn, worden geconfronteerd met de noodzaak om de schijven volledig op te schonen, inclusief die waarop de huidige versie van Windows zich bevindt. Uitgerust met anti-manipulatie, zal Windows de pc-operator niet toestaan om dit zo gemakkelijk te doen. Het formatteren van de systeemschijf is iets moeilijker, maar nog steeds goed te doen.

Hoe de systeemschijf te formatteren
Hoe de systeemschijf te formatteren

instructies:

Stap 1

Om deze procedure te voltooien, moet u uw computer opstarten vanaf een andere opstartbron, wat een cd of dvd kan zijn, een externe schijf of bijvoorbeeld een USB-flashstation waarop een besturingssysteem is geïnstalleerd.

Stap 2

Na zo'n download zal het huidige besturingssysteem niet op de hoogte zijn van degene op de harde schijf die moet worden schoongemaakt en zal het worden verwijderd.

Stap 3

Nadat u dezelfde Windows vanaf een externe schijf hebt opgestart, hoeft u alleen maar de oude opstartschijf op te schonen met behulp van standaardhulpmiddelen door het item "format" te selecteren via het contextmenu.

Stap 4

U kunt ook de Windows-installatie-cd of -dvd gebruiken en de partitie opnieuw formatteren met behulp van de installatieprogramma's.

Aanbevolen: