Hoe VKSaver Van De Computer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe VKSaver Van De Computer Te Verwijderen
Hoe VKSaver Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe VKSaver Van De Computer Te Verwijderen

Video: Hoe VKSaver Van De Computer Te Verwijderen
Video: How to remove (delete) ScorpionSaver (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome)) 2024, Mei
Anonim

VKSaver is een speciale applicatie waarmee de gebruiker van een pc audio- en video-opnames van VKontakte kan downloaden. Helaas is het niet altijd handig.

Hoe VKSaver van de computer te verwijderen
Hoe VKSaver van de computer te verwijderen

VKSaver

Veel VKontakte-gebruikers gebruiken het VKSaver-programma. Sommige mensen vinden dit programma erg leuk, maar anderen kunnen bepaalde veranderingen in het systeem opmerken na het installeren van deze software en, natuurlijk, proberen het te verwijderen.

In sommige gevallen kan dit programma zich nogal vreemd gedragen. Na installatie verschijnt bijvoorbeeld de beloofde knop voor het downloaden van bestanden niet. Bovendien is het niet ongebruikelijk dat er na de installatie verschillende kwaadaardige programma's op de computer verschijnen, en het is goed als er een antivirusprogramma is dat tegen de meeste van hen zal beschermen, maar als het er niet is, dan is dit al een heel groot probleem. In sommige gevallen, zelfs wanneer de downloadknop verschijnt, gebeurt er niets en verschijnt er een foutmelding nadat u erop hebt geklikt. Natuurlijk verdwijnt in al deze gevallen de applicatie zelf nergens, het begint gewoon een beetje anders te werken.

Hoe VKSaver te verwijderen?

Als de gebruiker bijvoorbeeld toch besluit om dergelijke software van een pc te verwijderen, kan hij de standaardfunctionaliteit van het Windows-besturingssysteem gebruiken, namelijk het hulpprogramma Programma's toevoegen of verwijderen. Om VKSaver met dit eenvoudige programma te verwijderen, moet u het menu "Start" openen en "Configuratiescherm" selecteren. Zoek in het venster dat verschijnt het item "Programma's toevoegen of verwijderen". Nadat een lijst met alle op de computer geïnstalleerde programma's verschijnt, moet de gebruiker VKSaver vinden, het selecteren en op de knop "Verwijderen" klikken. Daarna moet het programma worden verwijderd.

Als deze methode niet heeft geholpen of als u VKSaver niet in de lijst hebt gevonden, wanhoop dan niet. Er is nog een eenvoudige manier om dit noodlottige hulpprogramma te verwijderen. De gebruiker moet op de Win + R-toetscombinatie op het toetsenbord drukken en daarmee de opdrachtregel oproepen. Voer in het veld de volgende opdracht in: C: / ProgramData / Microsoft / Windows / Start Menu / Programs / VKSaver / Uninstall.lnk en druk op Enter. Nadat u de verwijdering hebt bevestigd, wordt het programma van uw pc verwijderd.

Om ongewenste programma's van uw pc te verwijderen, kunt u bovendien aanvullende software gebruiken, bijvoorbeeld: Revo Uninstaller Pro of Free Uninstall It, die u op internet kunt vinden en downloaden.

Aanbevolen: