Werkmodi En Rest Van De Computer

Werkmodi En Rest Van De Computer
Werkmodi En Rest Van De Computer

Video: Werkmodi En Rest Van De Computer

Video: Werkmodi En Rest Van De Computer
Video: Fixing a Computer 2024, Mei
Anonim

Zoals we allemaal weten, heeft een computer verschillende werkingsmodi: slaapstand, slaapstand en hybride slaapstand. Wat betekenen deze regimes?

Werkmodi en rest van de computer
Werkmodi en rest van de computer

Slaapstand In de slaapstand werkt de computer op extreem lage spanning. Deze werkingsmodus van de computer stelt hem in staat om zeer snel het werk te herstellen en over te gaan naar een normale modus van energieverbruik. Het enige dat nodig is om van de slaapstand naar de normale modus over te schakelen, is door op slechts één knop te drukken en een paar seconden te wachten. De slaapstand lijkt veel op de pauzeknop op een platenspeler. U pauzeert het nummer en gebruikt vervolgens de afspeelknop om het aan te zetten.

Slaapstand. In de slaapstand werkt de computer ook in een energiebesparende modus. Hibernation is niet primair ontworpen voor desktops, niet voor laptops. Wanneer de computer in de slaapstand gaat, wordt alles wat is ingeschakeld op de computer opgeslagen en gaat de computer zelf in de energiebesparende modus. Als u de computer in de slaapstand zet, wordt alles wat is ingeschakeld opgeslagen in het geheugen van de computer en wordt de computer zelf uitgeschakeld. Als het aangaat, gaat alles weer aan.

Van alle bestaande modi is het de slaapstand die het minste stroom nodig heeft. Als u niet in de gelegenheid bent om uw laptop op te laden, kunt u deze het beste waar mogelijk in deze modus zetten.

Ten slotte is er de hybride slaapmodus. Deze modus combineert zowel de slaap- als de sluimerstand. Deze modus is voor desktopcomputers. Wanneer u deze modus inschakelt, wordt alles wat open was op de computer opgeslagen op de harde schijf en gaat de computer zelf over op een lager energieverbruik. In het geval van een tijdelijke stroomstoring, herstelt de computer alle gegevens wanneer deze wordt ingeschakeld.

Aanbevolen: