Hoe Nod32-databases Bij Te Werken

Inhoudsopgave:

Hoe Nod32-databases Bij Te Werken
Hoe Nod32-databases Bij Te Werken

Video: Hoe Nod32-databases Bij Te Werken

Video: Hoe Nod32-databases Bij Te Werken
Video: How to Backup ESET NOD32 Database | How to Export ESET NOD32 Settings 2024, April
Anonim

Elke dag verschijnen er nieuwe virussen in de wereld. En na verloop van tijd worden ze steeds gevaarlijker. Als virussen vroeger het maximale konden doen om het besturingssysteem te 'doden', kan malware nu uw persoonlijke gegevens (wachtwoorden, sleutels voor verschillende services) via internet stelen en verzenden. Om dit soort problemen te voorkomen, moeten de antivirusdatabases zo vaak mogelijk worden bijgewerkt. Een van de meest populaire antivirusprogramma's voor thuis, nod32, is geen uitzondering.

Hoe nod32-databases bij te werken
Hoe nod32-databases bij te werken

Noodzakelijk

Computer, nod32 antivirus, internettoegang

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en handigste manier om de antivirusdatabases bij te werken. Dubbelklik op het nod32-programmapictogram op de taakbalk van het besturingssysteem. Het antivirusmenu verschijnt. Selecteer het onderdeel Update op de werkbalk. Er verschijnt een venster waarin de versie van de antivirusdatabase wordt weergegeven. Selecteer in dit venster de actie "database met viruskenmerken bijwerken". Daarna begint het proces van het bijwerken van de antivirusdatabases onmiddellijk. Nadat het proces is voltooid, toont het venster de woorden "Antivirusdatabases zijn succesvol bijgewerkt".

Stap 2

U kunt de antivirusdatabases ook automatisch bijwerken. Selecteer hiervoor het onderdeel "Hulpprogramma's" in het hoofdmenu van de antivirus. Selecteer in het venster dat verschijnt de regel "Scheduler" en vink vervolgens het vakje aan naast "Automatische update na tot stand brengen van een modemverbinding". Nu worden nod32-antivirusdatabases automatisch bijgewerkt zodra er een internetverbinding tot stand is gebracht.

Stap 3

De tweede manier om de databases bij te werken, is door ze van internet te downloaden. Deze methode is geschikt als u geen internet heeft, aangezien de databases op elke computer kunnen worden gedownload, op een schijf kunnen worden gebrand en uw antivirusprogramma kan worden bijgewerkt. Download de nieuwste databases. Pak ze op uw computer uit in een willekeurige map.

Stap 4

Open het antivirusmenu en selecteer "Instellingen" op het tabblad "Update". Klik in het volgende venster op de regel "Servers" en vervolgens op "Toevoegen". Voer het pad in naar de map waar u de antivirusdatabases hebt uitgepakt. Bevestig de bewerking in de volgende twee vensters, klik in elk van hen op OK. Selecteer in het venster "Instellingen" "Locatie", vervolgens "Server" en selecteer het pad dat u hebt opgegeven naar de map met de nod32-databases. Klik nu in het venster "Update" op de opdracht "Nu bijwerken". Wacht tot het updateproces is voltooid, waarna een bevestigingsvenster verschijnt over de succesvolle update van de antivirusdatabases.

Aanbevolen: