Waar Is Punto-switcher Voor?

Inhoudsopgave:

Waar Is Punto-switcher Voor?
Waar Is Punto-switcher Voor?
Anonim

Het probleem van ongeschakelde toetsenbordindelingen achtervolgt letterlijk mensen die zakelijke correspondentie voeren, een bericht naar het forum sturen en lange teksten van documenten typen. Om te voorkomen dat je tekst moet overtypen die in de verkeerde toetsenbordindeling is getypt, is er het populaire Punto Switcher-programma.

Waar is punto-switcher voor?
Waar is punto-switcher voor?

Punto Switcher: toetsenbordindeling slimme schakelaar

De eerste en misschien wel de belangrijkste functie van het softwareproduct, dat bijna tien jaar geleden werd geboren, is om automatisch de toetsenbordindeling te wijzigen. In vertaling betekent punto switcher "schakelpunt".

Bovendien bevat Punto Switcher bijna alle talen van de wereld en bepaalt het eenvoudig wat je precies wilde typen en in welke lay-out. Bepaling van de juiste typetaal vindt plaats na het typen van 3-4 tekens in de verkeerde lay-out.

Naast het feit dat het programma automatisch de toetsenbordindeling omschakelt en de gewenste taal detecteert, veranderen de letters die in de verkeerde indeling zijn getypt ook in de gewenste letters. Dit bespaart enorm veel tijd en voorkomt dat u opnieuw hoeft te typen.

Punto Switcher is een slim programma, maar ook niet perfect. Daarom moet de software na installatie, indien nodig, een beetje worden geleerd, waardoor u uzelf kunt redden van valse positieven. De training wordt uitgevoerd via de instellingen, waar u een lijst met uitzonderingswoorden moet vinden en er veelgebruikte afkortingen aan moet toevoegen, zodat Punto Switcher er niet als typefouten op reageert.

Tijdens het gebruik van het programma kunt u de lijst met uitzonderingen aanvullen als Punto plotseling geen van de woorden die u typt herkent.

Punto Switcher: Stealthy Spy

Naast de functie om de toetsenbordindeling te wijzigen, heeft Punto Switcher ook een dagboekoptie. Het bestaat uit het feit dat het programma alle toetsaanslagen op het toetsenbord zorgvuldig in een tekstbestand zal opnemen.

Dagboek in Punto Switcher kan handig zijn voor het herstellen van per ongeluk verwijderde teksten. Je typt bijvoorbeeld al heel lang een opstel of scriptie en plotseling viel de elektriciteit uit. Een kantoorprogramma is vaak in staat om na een storing niet alle tekst te reproduceren of het bestand helemaal niet op te slaan, en het Punto Switcher-dagboek "onthoudt" alles en bespaart u dat u alles opnieuw moet typen.

Het dagboek slaat de opmaak van de tekst niet op, maar het is geen groot verlies bij het herstellen van enkele tientallen vellen tekst die niet in de kantoorsuite zijn opgeslagen.

De dagboekoptie in Punto Switcher wordt ook door sommige gebruikers gebruikt om eerder ingevoerde wachtwoorden te onthouden. Trouwens, het dagboek zelf kan ook worden afgesloten met een wachtwoord, zodat niemand behalve jij je toetsenbordlogboeken kan lezen. Het sluiten van het dagboek voor een wachtwoord gebeurt via de programma-instellingen, het tabblad "Dagboek".

Aanbevolen: