Hoe U De Kracht Van Uw Computer Kunt Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe U De Kracht Van Uw Computer Kunt Vergroten
Hoe U De Kracht Van Uw Computer Kunt Vergroten
Anonim

Meestal wordt het vergroten van het vermogen van een pc bereikt door enkele belangrijke apparaten te vervangen. Soms is het zinvol om gewoon nieuwe apparatuur toe te voegen die kan werken in combinatie met bestaande analogen.

Hoe u de kracht van uw computer kunt vergroten
Hoe u de kracht van uw computer kunt vergroten

Noodzakelijk

  • -AIDA;
  • - instructies voor de computer.

instructies:

Stap 1

De algehele computerprestaties worden berekend op basis van de vier belangrijkste apparaten: CPU, RAM, videokaart en harde schijf. Het is belangrijk om te begrijpen dat het vervangen van een van hen geen significante toename van het pc-vermogen garandeert. Ontdek eerst de kenmerken van het moederbord en de opgegeven apparaten.

Stap 2

Installeer de AIDA-software (Everest). Start het op. Onderzoek de parameters van de apparaten die in de vorige stap zijn beschreven. Ontdek het aantal kernen in de centrale processor en hun frequentie. Controleer het totale aantal RAM-modules.

Stap 3

Houd bij het onderzoeken van de kenmerken van een videoadapter niet alleen rekening met de geheugengrootte van dit apparaat, maar ook met de grootte van de databusbandbreedte. Let in het geval van een harde schijf op de grootte en de verwerkingssnelheid.

Stap 4

Selecteer de hardware die moet worden vervangen. Laat je leiden door je eigen behoeften. Als u een snelle lancering van een groot aantal applicaties wilt bereiken, gooi dan het idee van het verbeteren van de videokaart weg. Focus op geheugenmodules en processor.

Stap 5

Als u zich zorgen maakt over de trage verwerking van informatie, gaat u verder met het vervangen van de harde schijf. Bekijk de specificaties van uw moederbord om te bepalen met welk type apparaten deze apparatuur werkt.

Stap 6

Let bij het kiezen van een CPU op het type socket. Om RAM te vervangen, is het belangrijk om te weten welk type slots in uw computer worden gebruikt.

Stap 7

Als u besluit een harde schijf te vervangen, controleer dan de beschikbare interfaces voor het aansluiten van harde schijven. De meest gebruikte connectoren zijn SATA en IDE. Houd er rekening mee dat voor het installeren van nieuwe hardware de voeding mogelijk moet worden vervangen.

Stap 8

Dit komt doordat de capaciteit van het bestaande apparaat mogelijk niet voldoende is. Let bij het kiezen van een voeding op de vormfactor.

Aanbevolen: