Hoe Verwijder Je Een Ban In Een COP

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je Een Ban In Een COP
Hoe Verwijder Je Een Ban In Een COP

Video: Hoe Verwijder Je Een Ban In Een COP

Video: Hoe Verwijder Je Een Ban In Een COP
Video: 5 Things You're Doing WRONG When Removing Gel Polish! 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende bewezen methoden om de blokkering op elke Counter-Strike-server te deblokkeren. Veel ervan zijn gebaseerd op het wijzigen van de parameters van uw eigen netwerkkaart.

Hoe verwijder je een ban in een COP
Hoe verwijder je een ban in een COP

Noodzakelijk

Tegenaanval

instructies:

Stap 1

De methode om het probleem op te lossen hangt rechtstreeks af van het type blokkering dat op uw account is toegepast. Als je "op bijnaam" bent verbannen, herstart dan het spel en verander de bijnaam van het spel door de opdrachtnaam newnick in de console te typen. Nu kun je veilig op de geselecteerde server spelen.

Stap 2

Als je wordt geblokkeerd op basis van de waarde van je IP-adres, dan heb je alleen toegang tot de server als je provider de uitgifte van dynamische IP-adressen aan clients gebruikt. Verbreek uw internetverbinding. Wacht even (1-2 minuten).

Stap 3

Maak opnieuw verbinding met internet. Zorg ervoor dat het systeem u een nieuw IP-adres heeft gegeven. Open hiervoor de eigenschappen van de netwerkverbinding en ga naar het item "Details". Probeer opnieuw in te loggen op de vereiste server, nadat u eerder uw bijnaam heeft gewijzigd.

Stap 4

Als je werd geblokkeerd met behulp van de "MAC-adres"-banmethode, verander dan de waarde ervan. Dit kan alleen als uw ISP bij het verbinden de MAC-adressen van clients niet controleert. Open het menu "Start" en ga naar de eigenschappen van het item "Deze computer". Selecteer het menu Apparaatbeheer.

Stap 5

Zoek uw netwerkkaart waarmee u verbinding maakt met internet. Klik met de rechtermuisknop op de naam en selecteer "Eigenschappen". Open nu het tabblad "Geavanceerd".

Stap 6

Markeer het item "Netwerkadres". Druk op de toetscombinatie Start + R. Typ cmd in het nieuwe veld. Typ ipconfig / all in het menu dat wordt geopend. Zoek de waarde van het MAC-adres van deze netwerkkaart. Voer het in het eigenschappenmenu van de netwerkadapter in en vervang één letter of cijfer. Klik op de knop "Ok". Wacht tot de instellingen van de netwerkadapter zijn toegepast.

Stap 7

Als je een Steam-account gebruikt om Counter-Strike te spelen en de blokkering is gebaseerd op het weigeren van toegang tot dit specifieke account, dan hoef je alleen niet-steam op deze server te spelen.

Aanbevolen: