Hoe Een Taal Op Een Computer Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Taal Op Een Computer Te Vertalen
Hoe Een Taal Op Een Computer Te Vertalen

Video: Hoe Een Taal Op Een Computer Te Vertalen

Video: Hoe Een Taal Op Een Computer Te Vertalen
Video: Kisp-website vertalen met Google Translate 2024, Mei
Anonim

Een van de voordelen van OS Windows is de mogelijkheid om met documenten in verschillende talen te werken. Ze worden meestal geschakeld door een combinatie van sneltoetsen Alt + Ctrl of Alt + Shift. U kunt de lay-out in de lade wijzigen. Klik hiervoor met de linkermuisknop op de taalbalk en selecteer het gewenste item uit de lijst.

Hoe een taal op een computer te vertalen
Hoe een taal op een computer te vertalen

instructies:

Stap 1

Er kan zich echter een onaangename situatie voordoen: de sneltoetscombinatie werkt niet, en vanuit de bcxtpkf-lade de taalbalk. Om het te herstellen, klikt u op de taakbalk in de rechterbenedenhoek van de monitor en vinkt u in het gedeelte "Werkbalken" van het contextmenu het item "Taalbalk" aan.

Stap 2

Als dit item niet beschikbaar is, gaat u naar het Configuratiescherm en vouwt u het pictogram Regionale en taalopties uit. Klik in het tabblad "Talen" op de knop "Details". Klik op het tabblad "Opties" in het gedeelte "Instellingen" op "Taalbalk" en vink het vakje "Taalbalk weergeven …" aan. Klik op OK om te bevestigen.

Stap 3

De knop Taalbalk is mogelijk niet beschikbaar. Ga vervolgens naar het tabblad "Extra" en schakel het item "Extra tekstservices uitschakelen" uit. Bevestig door op OK te klikken. Als de vlag naast dit item niet is ingesteld, vink deze dan aan en klik tweemaal op OK. Ga opnieuw naar deze bladwijzer en schakel nu het selectievakje uit. Bevestig door op OK te klikken.

Stap 4

Als deze methode niet heeft geholpen, voert u de opdracht ctfmon.exe in het startvenster van het programma in (aangeroepen door de combinatie Win + R of door de optie "Uitvoeren" in het menu "Start" te kiezen) - het is verantwoordelijk voor het weergeven van de taalbalk. Roep dit venster opnieuw op en schrijf msconfig. Ga in het venster met systeeminstellingen naar het tabblad "Opstarten" en schakel het selectievakje ctfmon in, zodat de opdracht de volgende keer dat het systeem opstart, wordt uitgevoerd.

Stap 5

Als de opdracht niet kan worden uitgevoerd, controleert u of het bestand ctfmon.exe zich in de map C:\Windows\system32 bevindt. Kopieer het indien nodig vanaf de installatieschijf of vanaf een andere computer.

Stap 6

Als u een andere sneltoets wilt selecteren om de taal te wijzigen, gaat u onder Regionale en taalopties naar het tabblad Talen en klikt u op Meer info en Toetsenbordopties. Gebruik in het venster Geavanceerde opties de knop Sneltoets wijzigen om een andere hete combinatie te selecteren.

Aanbevolen: