Geschiedenis Herstellen In Skype

Inhoudsopgave:

Geschiedenis Herstellen In Skype
Geschiedenis Herstellen In Skype

Video: Geschiedenis Herstellen In Skype

Video: Geschiedenis Herstellen In Skype
Video: How to export chat / files history in Skype 2019 2024, Mei
Anonim

Wanhoop niet als er belangrijke informatie verloren is gegaan in de geschiedenis van verwijderde berichten in Skype. Er zijn verschillende effectieve opties voor het herstel ervan.

Geschiedenis herstellen in Skype
Geschiedenis herstellen in Skype

Noodzakelijk

  • - PC met geïnstalleerd Windows-besturingssysteem en internettoegang;
  • - Skype-programma;
  • - Handig hulpprogramma voor herstel.

instructies:

Stap 1

Kopieer de geschiedenisbestanden van uw gesprekspartners in Skype, die op hun computers zijn opgeslagen en voor beide contacten worden gedupliceerd. Als bij het opnieuw installeren of overschakelen naar een andere versie de programmalogs worden bewaard, ga dan naar het configuratiescherm van uw computer. Klik op het pictogram "Mapopties", in het geopende venster, selecteer "Bekijken" en activeer het item "Verborgen bestanden weergeven" in het menu.

Stap 2

Open de map Application Data op uw lokale schijf en activeer de map met de Skype-gebruikersnaam. Kopieer de logs van de eerder gebruikte versie naar de directory van dezelfde gebruiker, maar van het nieuwe programma. Start Skype en selecteer de buddy aan de linkerkant van het venster.

Stap 3

Stel in de programma-instellingen in om alle berichten van de vorige periode te tonen, als een dergelijke optie niet eerder was geactiveerd. Bekijk de geschiedenis van oproepen en berichten. Als u het logbestand handmatig heeft verwijderd, controleer dan de locatie in het winkelmandje. Als u het bestand dat u zoekt niet kunt vinden, probeer het dan te herstellen met behulp van het profielhulpprogramma met behulp van de services van het Handy Recovery-programma.

Stap 4

Voer het hulpprogramma Handy Recovery uit en analyseer de schijf ermee. Stel na voltooiing de juiste parameters in het filter in en ga verder met zoeken naar verwijderde bestanden. Dergelijke manipulaties met het herstellen van bepaalde informatie zijn alleen effectief als de harde schijf eerder, tijdens de herinstallatie van het besturingssysteem, niet volledig op uw computer was geformatteerd.

Stap 5

Als u het vereiste bestand tussen de verwijderde informatie vindt, herstel het dan met Handy Recovery. Activeer de bijbehorende opdracht in het bovenste menu van het programma. Klik daarna op de harde schijf op de map Herstelde bestanden en kopieer het logbestand naar de map van de Skype-gebruiker.

Aanbevolen: