Hoe Verwijder Je Een Foto Uit Je Mailbox

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je Een Foto Uit Je Mailbox
Hoe Verwijder Je Een Foto Uit Je Mailbox

Video: Hoe Verwijder Je Een Foto Uit Je Mailbox

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: [Photoshop CS6] hoe verwijder je iets uit een foto. 2023, Februari
Anonim

De mailbox op de Yandex.Mail-service is best handig in gebruik. De mappen waarin de correspondentie is opgeslagen, de gegevens van de afzender die zichtbaar zijn voor ontvangers die e-mails van de gebruiker ontvangen - dit alles en nog veel meer kan naar eigen inzicht worden aangepast. Dus mocht je besluiten een foto uit je mailbox te verwijderen, dan kan dat in een paar stappen.

Hoe verwijder je een foto uit je mailbox
Hoe verwijder je een foto uit je mailbox

instructies:

Stap 1

Start uw browser op de gebruikelijke manier. Log in op uw mailbox door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. U wordt naar de map Inbox geleid. Klik op de link-knop "Instellingen", deze bevindt zich in de rechterbovenhoek van de pagina, direct onder uw mailboxadres. Dubbele regellink "Configureren" bevindt zich aan de linkerkant van het venster in het veld onder de lijst met beschikbare mappen.

Stap 2

Selecteer op de instellingenpagina die wordt geopend de regel "Afzenderinformatie" in het linkerdeel van het venster door erop te klikken met de linkermuisknop. In het centrale deel van de pagina vindt u de sectie "Mijn portret". Om een ​​foto in deze sectie te verwijderen, klikt u op het opschrift "Verwijderen" dat zich direct op de afbeelding zelf bevindt.

Stap 3

Op de vraag "Wilt u het portret echt verwijderen?" antwoord bevestigend - klik op de knop "Verwijderen" in het aanvraagvenster. Wacht tot de foto is verwijderd. Een leeg veld met het opschrift "Geen foto" blijft op zijn plaats. Klik op de knop "Wijzigingen opslaan" onderaan de pagina.

Stap 4

Op de pagina Afzendergegevens kunt u aanvullende informatie invoeren. Door bijvoorbeeld het gedeelte Ondertekenen aan het einde van de e-mail in te vullen, kunt u uzelf de moeite besparen om uw e-mail elke keer te ondertekenen. Het door u ingevoerde label wordt automatisch ingevoegd.

Stap 5

Om terug te keren naar de modus voor het bekijken van brieven, klikt u op het item "Mail" of "Brieven" bovenaan de pagina. Het principe van het verwijderen van een foto uit uw mailbox op andere maildiensten is vergelijkbaar met het hierboven beschreven principe.

Stap 6

Als u de foto later weer aan uw mailbox wilt toevoegen, gaat u naar de bewerkingsmodus voor de afzendergegevens zoals hierboven beschreven. Klik in het gedeelte "Mijn portret" op de knop "Portret uploaden" en geef de map op waarin uw foto is opgeslagen in het geopende venster "Bestand uploaden". Denk eraan om de foto klein te houden. De maximale afbeeldingsgrootte is 200 KB.

Populair per onderwerp