Hoe Verloren Bestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verloren Bestanden Te Herstellen
Hoe Verloren Bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Verloren Bestanden Te Herstellen

Video: Hoe Verloren Bestanden Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Als u per ongeluk belangrijke bestanden of een volledige schijfpartitie hebt verwijderd, kunnen deze met een waarschijnlijkheid van 90% worden hersteld. Natuurlijk zijn bepaalde soorten bestanden moeilijk te herstellen.

Hoe verloren bestanden te herstellen
Hoe verloren bestanden te herstellen

Noodzakelijk

Eenvoudig herstel

instructies:

Stap 1

Natuurlijk moet u speciale hulpprogramma's gebruiken voor succesvol bestandsherstel. Eenvoudig herstel downloaden. Zorg ervoor dat u een relatief nieuwe versie van dit hulpprogramma kiest, omdat het verschil in het aantal herstelde bestanden enorm kan zijn in vergelijking met verouderde releases. Zorg ervoor dat de geselecteerde versie compatibel is met uw besturingssysteem. Installeer Easy Recovery en voer het programma uit.

Stap 2

Open het menu Gegevensherstel. Als u zojuist bestanden hebt verwijderd die belangrijk voor u zijn, selecteert u het menu Verwijderde herstel. Wacht tot het nieuwe menu wordt geopend. Selecteer de partitie van de harde schijf waar de verwijderde bestanden zich eerder bevonden. Geef een categorie bestandstypen op om het zoekproces te versnellen. Activeer het item Volledige scan. Hiermee wordt een diepe scan van de harde schijf uitgevoerd.

Stap 3

Klik op Volgende en wacht terwijl het programma naar verwijderde bestanden zoekt. Dit proces kan lang duren. Het hangt allemaal af van de snelheid van uw computer en de grootte van de opgegeven partitie van de harde schijf.

Stap 4

Nadat het scannen is voltooid, wordt een nieuw menu geopend. Wacht even totdat het proces van het weergeven van de gedetecteerde bestanden is voltooid. Selecteer nu degene die hersteld moeten worden. Vink hiervoor het vakje aan naast de bijbehorende map in het linkervenster van het programma of naast een specifiek bestand in het rechtervenster. Als het om foto's gaat, kun je meestal de voorbeeldfunctie gebruiken.

Stap 5

Klik op de knop Volgende. Geef het station op waar u de herstelde bestanden wilt opslaan en de map erop. Onthoud dat u de schijfpartitie niet kunt specificeren waarvan u bestanden herstelt. Klik op de knop Volgende en wacht tot het proces van het herstellen van de geselecteerde gegevens is voltooid.

Aanbevolen: