Hoe Verwijder Je Een Strip In Een Word Remove

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijder Je Een Strip In Een Word Remove
Hoe Verwijder Je Een Strip In Een Word Remove

Video: Hoe Verwijder Je Een Strip In Een Word Remove

Video: Hoe Verwijder Je Een Strip In Een Word Remove
Video: Remove Steri Strips 2024, Mei
Anonim

Door een voldoende aantal streepjes, hekjes of streepjes (_, #, -) in te voeren en vervolgens op de Enter-toets te drukken, kan Microsoft Word automatisch een horizontale balk maken, waarvan het verwijderen voor een onervaren gebruiker veel problemen kan veroorzaken.

Hoe verwijder je een strip in een Word remove
Hoe verwijder je een strip in een Word remove

Noodzakelijk

Microsoft Word

instructies:

Stap 1

Bepaal het type lijn dat moet worden verwijderd: getekend, ingevoegd of opgemaakt.

Stap 2

Klik op de getekende lijn en druk op de Del-knop om de wisbewerking uit te voeren.

Stap 3

Gebruik het contextmenu voor een alternatieve methode voor het verwijderen van een getekende lijn, aangeroepen door met de rechtermuisknop op het veld van het geselecteerde object te klikken. Geef de opdracht "Knippen" op en klik op de knop OK om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Als de geselecteerde lijn niet wordt gemarkeerd, betekent dit dat de lijn niet is getekend.

Stap 4

Selecteer de regels voor en na de regel die in Word is ingevoegd en druk op de Del-softkey om de wisbewerking uit te voeren.

Stap 5

Voeg enkele willekeurige letters toe voor en na de regel en probeer opnieuw te verwijderen.

Stap 6

Gebruik de mogelijkheden van het contextmenu voor een alternatieve methode om de ingevoegde regel te verwijderen, aangeroepen door met de rechtermuisknop op het veld van het geselecteerde object te klikken. Geef de opdracht "Knippen" op en klik op de knop OK om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Als u de geselecteerde regel niet selecteert, betekent dit dat de regel niet is ingevoegd.

Stap 7

Vouw het menu-item "Randen en opvulling" uit in de bovenste werkbalk van het Microsoft Word-toepassingsvenster om het verwijderen van de regel die door het formaat is gemaakt te starten en selecteer de optie "Type" - "geen" (geen rand) op de "Rand" en "Pagina" tabbladen.

Stap 8

Selecteer de tekst samen met de regel als de regel niet kan worden verwijderd en selecteer het item "naar tekst" in de parameter "Toepassen" van hetzelfde venster.

Stap 9

Plaats de muiscursor onder de te wissen baan en druk op de softkey Shift. Houd de Shift-toets ingedrukt en druk op de pijl-omhoog. Wacht op het moment waarop de te verwijderen strip wordt gemarkeerd en druk op de Del-toets.

Aanbevolen: