Hoe De Monitor Uit Te Breiden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Monitor Uit Te Breiden?
Hoe De Monitor Uit Te Breiden?

Video: Hoe De Monitor Uit Te Breiden?

Video: Hoe De Monitor Uit Te Breiden?
Video: Instructie werken met 2 beeldschermen (laptop en losse beeldscherm) 2024, April
Anonim

Nu monitoren goedkoper en betaalbaarder zijn geworden, zijn veel gebruikers begonnen twee monitoren op hun computerbureau te plaatsen. De voordelen van deze aanpak zijn duidelijk. Je kunt op de ene monitor werken en op de andere een film kijken. Ook kun je een tv, een tweede toetsenbord en een muis als tweede monitor op je computer aansluiten. Dan kunnen meerdere gebruikers aan één systeemeenheid werken.

Hoe de monitor uit te breiden?
Hoe de monitor uit te breiden?

instructies:

Stap 1

Met de komst van het nieuwe besturingssysteem Windows 7 was de situatie opgelost. Maar Microsoft heeft deze beslissing zo onopvallend gemaakt dat veel gebruikers, vooral ongetrainde gebruikers, het niet meteen zullen begrijpen. Er zijn twee manieren om dit probleem op te lossen.

Stap 2

Druk op de sneltoets "Win + P". Er wordt een venster geopend om snel de optie voor dubbele monitoren te selecteren. Als u in dit venster de tweede aangesloten monitor uitschakelt, worden alle vensters van de tweede monitor automatisch overgezet naar de eerste "hoofd" monitor.

Stap 3

Wanneer u een bepaald venster selecteert (uiteraard wanneer het in de actieve staat is), wanneer u op de toetscombinatie "Win + Shift + Pijl-links / Pijl-rechts" drukt, wordt het geselecteerde venster naar rechts of links verplaatst.

Aanbevolen: