Een Flash-splash-scherm Instellen

Inhoudsopgave:

Een Flash-splash-scherm Instellen
Een Flash-splash-scherm Instellen

Video: Een Flash-splash-scherm Instellen

Video: Een Flash-splash-scherm Instellen
Video: Tuto05 Flash Splash medianav 2024, Mei
Anonim

Mooie geanimeerde desktop screensaver is een echt kunstwerk. Het is in staat om de meest onverwachte gevoelens op te wekken, een stimulans te worden om een belangrijke stap in het leven te zetten … Om de bovennatuurlijke kracht van een flash-screensaver te voelen, moet u deze eerst op uw pc-bureaublad installeren.

Een flash-splash-scherm instellen
Een flash-splash-scherm instellen

Noodzakelijk

  • - personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk;
  • - iPhone.

instructies:

Stap 1

Download de geanimeerde tekening naar uw computer. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de "afbeelding" en selecteer in het vervolgkeuzemenu de optie "Instellen als bureaubladafbeelding", en bevestig vervolgens uw keuze. Na deze manipulaties wordt de afbeelding op het bureaublad van de pc geïnstalleerd. Als het om een technische reden niet start, klik dan met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer het tabblad "Vernieuwen".

Stap 2

Sla uw favoriete geanimeerde achtergrond op de harde schijf van uw pc op en laad de afbeelding vervolgens met de optie "Beeldschermeigenschappen" op uw bureaublad.

Stap 3

U kunt flash-screensaver niet alleen op het bureaublad van een pc installeren, maar ook op de iPhone, omdat deze smartphone een speciale applicatie heeft - vWallpaper voor iPhone met jailbreak. Om de geanimeerde screensaver te installeren, start u Cydia op uw iPhone. Ga daarna naar de sectie Beheren (onderaan het scherm) en klik op de knop Bronnen, klik vervolgens op Bewerken en vervolgens op Toevoegen. Er verschijnt een venster op het scherm waarin u de link moet invoeren https://i.danstaface.net/deb en klik op Bron toevoegen. Nadat het voorbereidende deel van het werk is voltooid, gaat u naar "Zoeken", zoekt u de geanimeerde toepassing die is voorbereid voor installatie en installeert u deze.

Aanbevolen: