Nvidia GT-stuurprogramma's Installeren

Inhoudsopgave:

Nvidia GT-stuurprogramma's Installeren
Nvidia GT-stuurprogramma's Installeren

Video: Nvidia GT-stuurprogramma's Installeren

Video: Nvidia GT-stuurprogramma's Installeren
Video: Не устанавливается драйвер видеокарты NVIDIA. Причины и решение 2024, April
Anonim

Om Nvidia-videokaarten volledig te configureren, moet u speciale software gebruiken. Dit programma wordt meestal Nvidia Control Panel genoemd. Het wordt samen met een set stuurprogramma's voor de videoadapter geïnstalleerd.

Nvidia GT-stuurprogramma's installeren
Nvidia GT-stuurprogramma's installeren

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Gebruik de officiële website van Nvidia om de software te vinden die u nodig hebt. De beschikbare programma's zijn gecategoriseerd. Elke applicatie is geschikt voor het aansturen van een videokaart van een specifieke productlijn.

Stap 2

Nadat u de Russischtalige versie van de officiële Nvidia-website hebt geopend, selecteert u de kolom "Drivers" en klikt u op de knop "Download". Probeer eerst het formulier in te vullen dat u zelf opent. Geef op de eerste regel de GeForce-parameter op.

Stap 3

Selecteer het besturingssysteem waarmee de gewenste applicatie zal draaien. Klik op de knop Zoeken. Selecteer in het volgende venster de optie "Nu downloaden".

Stap 4

Als u niet zeker weet of het formulier correct is ingevuld, klikt u gewoon op de knop "Grafische stuurprogramma's" in de categorie "Nvidia-stuurprogramma's automatisch zoeken".

Stap 5

Wacht tot de gevonden toepassing is geladen. Voer dit bestand uit en volg het stapsgewijze software-installatiemenu. Zorg ervoor dat de applicatie correct is geïnstalleerd. Dit wordt aangegeven door een bericht in het laatste venster.

Stap 6

Start uw computer of laptop opnieuw op. Open het menu Start en selecteer de categorie Alle programma's. Vouw de map "Nvidia Control Panel" uit en voer de toepassing met dezelfde naam uit. Pas uw grafische kaart aan op basis van de vereisten van de toepassingen die u het meest gebruikt.

Stap 7

Als u een grafische kaart van derden gebruikt die is gemaakt met een Nvidia-chip, zoekt u naar de toepassing op de website van de fabrikant. Als u originele Nvidia-stuurprogramma's installeert, kan de adapter defect raken.

Aanbevolen: