Hoe Nvidia-videokaartstuurprogramma's Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Nvidia-videokaartstuurprogramma's Te Installeren
Hoe Nvidia-videokaartstuurprogramma's Te Installeren

Video: Hoe Nvidia-videokaartstuurprogramma's Te Installeren

Video: Hoe Nvidia-videokaartstuurprogramma's Te Installeren
Video: Не устанавливается драйвер видеокарты NVIDIA. Причины и решение 2023, Maart
Anonim

Om de parameters van de videokaart te kunnen finetunen, is het aan te raden om drivers en speciale software voor dit apparaat te installeren. Bovendien zal het gebruik van de juiste stuurprogramma's over het algemeen de prestaties van uw videoadapter verbeteren.

Hoe Nvidia-videokaartstuurprogramma's te installeren
Hoe Nvidia-videokaartstuurprogramma's te installeren

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

De praktijk leert dat het gebruik van de automatische driverupdate-functie in het Windows-besturingssysteem niet tot het gewenste resultaat leidt. Nvidia-videoadapters vereisen bepaalde software om correct te werken. Zet uw computer of laptop aan en verbind uw apparaat met internet.

Stap 2

Installeer de Speccy- of Everest-app. Gebruik het geselecteerde programma om de exacte naam van het videoadaptermodel te achterhalen. Bezoek nu de website www.nvidia.ru. Beweeg de cursor na het laden van de hoofdpagina over het pictogram "Drivers".

Stap 3

Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "stuurprogramma's downloaden". Vul het formulier in dat wordt geopend. Besteed speciale aandacht aan de kolom "Productseries". Onthoud dat de letter "M" in de naam van de videokaart aangeeft dat dit apparaat in mobiele computers is geïnstalleerd.

Stap 4

Selecteer het huidige besturingssysteem, nadat u het bit vooraf hebt opgegeven. Als u de exacte modelnaam van uw videokaart niet kunt bepalen, klikt u op de knop "Grafische stuurprogramma's" onder de kolom "Nvidia-stuurprogramma's automatisch zoeken".

Stap 5

Download het programma dat wordt aangeboden door de internetbron die u gebruikt. Wacht tot het bestand volledig is geladen en voer het uit. Volg het stapsgewijze menu om het programma te installeren.

Stap 6

Start uw computer of laptop opnieuw op. Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en ga naar "Nvidia-configuratiescherm". Configureer de instellingen voor de videoadapter. Sla de wijzigingen op en start uw pc opnieuw op.

Stap 7

Soms helpt de installatie van stuurprogramma's zonder software om de werking van de videokaart te stabiliseren. Gebruik de toepassing Sam Drivers om dit proces te voltooien. Houd er rekening mee dat u in de toekomst de parameters van de videokaart niet meer kunt verfijnen.

Populair per onderwerp