Hoe Bestanden Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Verbergen
Hoe Bestanden Te Verbergen

Video: Hoe Bestanden Te Verbergen

Video: Hoe Bestanden Te Verbergen
Video: ⚙️ Bestanden en mappen verbergen op een Mac 2024, Mei
Anonim

In sommige gevallen moeten gebruikers sommige bestanden en mappen verbergen voor nieuwsgierige blikken. Dit kan op verschillende manieren, zowel met Windows-tools als met programma's van derden.

Hoe bestanden te verbergen
Hoe bestanden te verbergen

instructies:

Stap 1

Als u meerdere gebruikersaccounts op uw computer hebt geregistreerd met verschillende rechten, herroep dan gewoon de rechten van degenen die u geen informatie wilt geven, om de vereiste mappen te lezen.

Stap 2

Als de computer onder hetzelfde account werkt, kunt u sommige bestanden en mappen verbergen door dit kenmerk in te stellen in de eigenschappen van de vereiste bestanden en mappen. Vergeet tegelijkertijd niet het selectievakje "verborgen bestanden en mappen weergeven" in de instellingen van Windows Verkenner uit te schakelen, als dit aanwezig is.

Stap 3

De veiligste manier om bestanden en mappen te verbergen, is door programma's van derden te gebruiken, zoals Mappen verbergen. Met het programma kunt u mappen en bestanden volledig verbergen voor alle gebruikers, toegang tot hen is alleen mogelijk nadat ze in het programma zijn ontgrendeld met een wachtwoord, indien nodig.

Aanbevolen: