Hoe IP Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe IP Te Verbergen
Hoe IP Te Verbergen

Video: Hoe IP Te Verbergen

Video: Hoe IP Te Verbergen
Video: 5 Belangrijkste methoden om je IP-adres te verbergen 2024, Mei
Anonim

Aan elke computer op internet wordt een IP-adres toegewezen. Als u dit weet, kunt u bepaalde informatie over de eigenaar van de computer achterhalen, zodat sommige gebruikers hun adres verbergen. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe IP te verbergen
Hoe IP te verbergen

Het is nodig

een computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Gebruik een proxyserver om uw IP-adres te verbergen. Download hiervoor een speciaal programma dat zoekt naar beschikbare actieve servers, wat meestal lang duurt. Gebruik dan een van hen om online te gaan. Houd er rekening mee dat wanneer u een proxy gebruikt, u problemen kunt ondervinden met toegang tot de volledige functionaliteit van bepaalde sites, en dat sommige functies op een ongebruikelijke manier voor u kunnen werken.

Stap 2

Wijzig regelmatig uw IP-adres wanneer u opnieuw verbinding maakt met het netwerk. Dit is relevant als het dynamische type is opgegeven in de eigenschappen van uw internetverbinding. Om te resetten, zet u gewoon de computer uit, ook via het lokale netwerk, verwijdert u de stekker een paar minuten uit de modemconnector en maakt u vervolgens opnieuw verbinding met internet. U kunt uw huidige IP-adres bijvoorbeeld achterhalen via de site https://www.myip.in.ua/ of andere vergelijkbare diensten.

Stap 3

Om uw IP-adres voor andere gebruikers te verbergen, volgt u de basisregels voor het gebruik van bronnen en probeert u geen directe verbindingen met de gebruiker te maken. Stuur ze ook geen e-mailberichten (in de eigenschappen van het bericht kunt u het adres van de computer van de afzender vinden).

Stap 4

Verstuur geen bestanden rechtstreeks, bijvoorbeeld via verschillende clients zoals QIP of ICQ, bel niet via Skype of Mail Agent, enzovoort. Noteer ook in de instellingen van de programma's die u gebruikt om directe verbindingen met gebruikers te verbieden.

Stap 5

Als u uw IP-adres wilt verbergen voor andere leden van de sites die u bezoekt (bijvoorbeeld voor de beheerders), gebruik dan browsers met extra functies voor privé browsen, zowel Opera als Mozilla Firefox hebben deze functie. Het wordt geactiveerd vanuit het hoofdmenu en gedeactiveerd wanneer u naar de normale modus overschakelt.

Aanbevolen: