Hoe Een Programma In De Taakbalk Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Programma In De Taakbalk Te Verbergen
Hoe Een Programma In De Taakbalk Te Verbergen

Video: Hoe Een Programma In De Taakbalk Te Verbergen

Video: Hoe Een Programma In De Taakbalk Te Verbergen
Video: HOW TO HIDE RUNNING APPLICATIONS FROM TASKBAR IN WINDOW 10 2024, April
Anonim

In het geval dat u voor uw eigen behoeften toepassingen op een werkende computer installeert, kunt u speciale programma's gebruiken waarmee u het actieve programma in de lade kunt verbergen.

Hoe een programma in de taakbalk te verbergen
Hoe een programma in de taakbalk te verbergen

instructies:

Stap 1

Gebruik de optie taakbalk verbergen om het programma automatisch in de taakbalk te verbergen. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de optie "Eigenschappen". Vink vervolgens het vakje aan naast de opdracht "De taakbalk automatisch verbergen".

Stap 2

Klik op de knop "Toepassen" en "OK". Nu is de taakbalk alleen zichtbaar als u er met de muiscursor overheen beweegt, anders wordt deze voor het scherm verborgen, inclusief alle programma's die momenteel geopend zijn.

Stap 3

Stel de programma-instellingen zo in dat de toepassing automatisch van de taakbalk wordt verborgen nadat u op de knop "Sluiten" hebt geklikt. Veel programma's ondersteunen deze optie. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen" en selecteer het item "Sluitenknop verbergt het venster".

Stap 4

Download en installeer Easy Window & System Tray Icons Hider door de link https://www.softsoft.ru/download/39838.exe te volgen. Hiermee kunt u elk toepassingsvenster op de taakbalk of het systeemvak verbergen met behulp van aanpasbare sneltoetsen. Op dezelfde manier kunt u het OneClick Hide Window-programma gebruiken om het programma automatisch van de taakbalk te verbergen.

Stap 5

Volg de link https://www.softsoft.ru/download/26914.exe om het programma te downloaden en te installeren. Voeg deze applicatie toe aan het opstarten. Op het moment dat u de toepassing van de taakbalk en het systeemvak wilt verbergen, drukt u tegelijkertijd op beide muisknoppen. Klik nogmaals op beide toetsen om de vensters te herstellen.

Stap 6

Download en installeer de HideIt-toepassing, die het geminimaliseerde programma naar het systeemvak verplaatst. Hiermee wordt een specifieke toepassing van de taakbalk verborgen. Volg de link

Stap 7

Na het downloaden van het bestand, unzip het archief en voer het uitvoerbare bestand uit. Klik met de rechtermuisknop op de programmasnelkoppeling in de lade om de toepassing voor automatisch verbergen op de taakbalk te selecteren. Minimaliseer vervolgens het venster van het gewenste programma, om terug te keren naar het scherm, klik op de snelkoppeling in het systeemvak.

Aanbevolen: