Hoe Het Mac-adres Te Verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Mac-adres Te Verbergen
Hoe Het Mac-adres Te Verbergen

Video: Hoe Het Mac-adres Te Verbergen

Video: Hoe Het Mac-adres Te Verbergen
Video: Hoe ontvangersadressen in e-mailapp te verbergen - Mac® OS X ™ 2024, April
Anonim

Het MAC-adres is een unieke code, de zogenaamde identifier, die in de fabriek in elke netwerkapparatuur wordt gestikt. Deze identifier is nodig voor informatie om de geadresseerde binnen het ene netwerk te vinden, en niet om naar een ander adres te gaan. Het verbergen van je MAC-adres geeft je online anonimiteit, wat veel internetreizigers kan verleiden.

Hoe het mac-adres te verbergen
Hoe het mac-adres te verbergen

Het is nodig

  • - een computer
  • - het internet
  • - programma's

instructies:

Stap 1

Open Apparaatbeheer. Dit hulpprogramma kan worden geopend via het "Configuratiescherm" van de computer ("Start"-menu), of via de eigenschappen van de snelkoppeling "Deze computer" - "Besturing" - "Apparaatbeheer". Zoals de praktijk laat zien, zijn moderne besturingssystemen zo flexibel dat één en dezelfde bewerking op tientallen verschillende manieren kan worden uitgevoerd.

Stap 2

Zoek "Netwerkadapters" in de lijst met apparaten. Dit item toont alle netwerkadapters, inclusief draadloze. Zoek het item dat overeenkomt met uw netwerkkaart - het kan worden geïdentificeerd door het woord Ethernet als u het exacte model van het apparaat niet weet. Houd er echter rekening mee dat de naam van de netwerkverbinding voornamelijk afhangt van het type modem, dus lees alle items in dit menu zorgvuldig door. Als je een actieve internetverbinding hebt op het moment van bekijken, zal een van de verbindingen "Verbonden" zeggen.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het item en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad Geavanceerd van het venster Eigenschappen. Alle parameters van de netwerkkaart worden hier vermeld, en sommige opties zijn beschikbaar om te bewerken. Zoek het item "Netwerkadres" in de lijst met eigenschappen. Het veld "Waarde" verschijnt rechts in het venster, vink het vakje ernaast aan. Voer de nieuwe waarde van het netwerkkaartadres in en klik op "OK". Sluit Apparaatbeheer.

Stap 4

Speciale programma's zoals SMAC, MACSpoof, Microsoft Virtual PC en andere kunnen het MAC-adres van een netwerkkaart verbergen. Download elk hulpprogramma van softodrom.ru en installeer het op uw harde schijf. Houd er rekening mee dat deze acties het programma-adres van de netwerkkaart wijzigen en niet het adres dat door de fabrikant is "bedraad". In de regel kunnen dergelijke acties een pc beschadigen als ze onjuist worden gebruikt, dus volg zorgvuldig alle menu-items.

Aanbevolen: