Een Thema Voor Uw Bureaublad Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Thema Voor Uw Bureaublad Plaatsen
Een Thema Voor Uw Bureaublad Plaatsen

Video: Een Thema Voor Uw Bureaublad Plaatsen

Video: Een Thema Voor Uw Bureaublad Plaatsen
Video: Hoe maak je een snelkoppeling van een website naar je bureaublad 2024, Maart
Anonim

Een bureaubladthema is niet alleen een afbeelding die dient als achtergrond voor het werkgebied dat verschijnt wanneer het besturingssysteem opstart. Een reeks geluiden, het uiterlijk van pictogrammen, mappen en knoppen - dit alles is ook inbegrepen in dit concept. Het installeren van een aangepast bureaubladthema of het herstellen van een standaardthema is eenvoudig genoeg.

Een thema voor uw bureaublad plaatsen
Een thema voor uw bureaublad plaatsen

instructies:

Stap 1

Roep het dialoogvenster "Eigenschappen: Weergave" op. Ga hiervoor naar het "Configuratiescherm" via het menu "Start". Als het er per categorie uitziet, selecteert u de categorie "Vormgeving en thema's", klikt u in het geopende venster op het pictogram "Weergave" met de linkermuisknop of voert u de taak "Het thema wijzigen" uit. Als het bedieningspaneel in klassieke vorm wordt weergegeven, selecteert u onmiddellijk het pictogram "Weergeven". Een andere manier: klik met de rechtermuisknop op een willekeurig vrij deel van het bureaublad, selecteer in het vervolgkeuzemenu "Eigenschappen" door erop te klikken met een willekeurige muisknop.

Stap 2

Ga in het geopende venster "Eigenschappen: Weergave" naar het tabblad "Thema's". Selecteer het thema dat je leuk vindt in de vervolgkeuzelijst. Het geselecteerde thema wordt duidelijk weergegeven in het veld "Voorbeeld". Als u niet tevreden bent met de thema's in de lijst, selecteert u het laatste item "Bladeren" en geeft u het pad op naar een aangepast thema (bijvoorbeeld gedownload van internet). Het thema moet de extensie. Theme hebben, in de regel worden gedownloade thema's vóór de installatie naar de map C: / WINDOWS / Resources / Thema's gekopieerd. Nadat u het gewenste thema hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Toepassen" en sluit u het eigenschappenvenster door op de "OK"-knop of de "X"-knop in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Stap 3

Om de achtergrondafbeelding op het bureaublad te wijzigen, gaat u in het venster "Eigenschappen: Weergave" naar het tabblad "Desktop". Kies een achtergrondafbeelding uit de lijst of stel uw eigen afbeelding in door op de knop "Bladeren" te klikken en het pad naar een aangepaste afbeelding of foto op te geven. Stel het weergavetype van de achtergrond in in het gedeelte "Locatie", klik op de knop "Toepassen".

Stap 4

Om het uiterlijk van mappen verder naar wens aan te passen, gaat u naar het tabblad "Uiterlijk" en selecteert u de lettergrootte in de vervolgkeuzelijst van het kleurenschema voor de mappen. Stel de schaduwen voor de menubalk in met de knop Effecten, of pas andere items aan met behulp van het venster dat wordt weergegeven door de knop Geavanceerd. Klik op de knop "Toepassen" om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden, sluit het venster.

Aanbevolen: