Een Thema Voor Uw Bureaublad Downloaden

Inhoudsopgave:

Een Thema Voor Uw Bureaublad Downloaden
Een Thema Voor Uw Bureaublad Downloaden

Video: Een Thema Voor Uw Bureaublad Downloaden

Video: Een Thema Voor Uw Bureaublad Downloaden
Video: Thema installeren en downloaden 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel bronnen op internet waar u gratis zowel 2D- als 3D-thema's kunt downloaden voor een desktop met een breed scala aan genres en formaten. U hoeft alleen een zoekmachine te gebruiken die bij u past.

Een thema voor uw bureaublad downloaden
Een thema voor uw bureaublad downloaden

instructies:

Stap 1

Open uw favoriete zoekmachine en lees het hoofdservicemenu aandachtig door. Meestal is er op de eerste pagina of op het tabblad "Meer", "Alle projecten", "Alle diensten" of een vergelijkbaar menu-item "Afbeeldingen" (meestal), minder vaak - "Kaarten" of "Wallpapers". Selecteer dit item en klik erop met de linkermuisknop. U ziet een groot aantal voorbeelden van achtergronden die op de een of andere manier kunnen worden gedownload.

Stap 2

Sommige zoekmachines, zoals Yandex of Google, laten niet alleen toe om afbeeldingen in de vorm van kleine previews te bekijken, maar ook om ze te vergroten, ze te tonen in de vorm van een diavoorstelling op volledig scherm, en ook om kleine begeleidende informatie bij de afbeelding te lezen. Als het de woorden "achtergrond", "download", "gratis" bevat, kunt u de afbeelding veilig op volledige grootte openen en op uw computer opslaan.

Stap 3

Om dit te doen, klikt u in het geopende afbeeldingsvenster met de rechtermuisknop op een willekeurig deel van de afbeelding en selecteert u "Afbeelding opslaan als …" in het contextmenu. Als de computer vraagt in welke map het bestand moet worden opgeslagen, selecteert u de gewenste map - het is meestal gebruikelijk om bureaubladthema's op te slaan in de systeemmappen Windows of Windows / Web / Wallpaper. Je kunt ook elke andere map instellen die je leuk vindt. Als het systeem een dergelijk verzoek niet afgeeft, moet u onthouden welke downloadmap is ingesteld in de standaardinstellingen van uw browser.

Stap 4

Wanneer u het achtergrondbestand opslaat in de systeemmap, verschijnt de gedownloade afbeelding onmiddellijk in het menu met weergave-eigenschappen op het tabblad "Desktop". Als u de afbeelding in een andere map heeft opgeslagen, moet u deze via "Bladeren" op hetzelfde tabblad vinden. Selecteer het gewenste bestand, klik op de knop "Openen" en vervolgens achtereenvolgens - "Toepassen" en OK. De afbeelding verschijnt op uw bureaublad. Je kunt het ook veel gemakkelijker doen: zoek de gewenste afbeelding in de map via "Verkenner" of "Deze computer", klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Instellen als bureaubladachtergrond" in het contextmenu. Met deze methode kunt u de afbeelding echter niet centreren, uitrekken of het bureaublad ermee betegelen, waardoor de afbeelding mogelijk vervormd wordt weergegeven.

Stap 5

Op een iets andere manier kunt u thema's voor uw bureaublad vinden door de zin "afbeeldingen / wallpaper / ansichtkaarten / … gratis download" in de zoekbalk te typen. Het enige voordeel van deze methode is dat de zoekmachine alleen die sites uitfiltert waarop u gratis wallpapers op volledige grootte kunt downloaden zonder copyrightpictogrammen, waarvoor geen ondertekening van licentieovereenkomsten vereist is. Om de afbeeldingen te bekijken, moet u echter alle sites afzonderlijk openen en naar achtergronden zoeken. Alle andere acties zijn vergelijkbaar met de vorige methode.

Aanbevolen: