Een Geanimeerd Bureaublad Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Geanimeerd Bureaublad Plaatsen
Een Geanimeerd Bureaublad Plaatsen

Video: Een Geanimeerd Bureaublad Plaatsen

Video: een snelkoppeling plaatsen op je bureaublad Windows 10 2022, November
Anonim

Soms wordt de gebruikelijke bureaubladachtergrond saai. Je kunt ze door andere vervangen, maar op de een of andere manier verandert er in wezen niets - hetzelfde statische beeld. Om het oppervlak van het bureaublad aanzienlijk te diversifiëren, kunt u geanimeerde achtergronden toepassen die er veel beter uitzien.

Een geanimeerd bureaublad plaatsen
Een geanimeerd bureaublad plaatsen

Noodzakelijk

Geanimeerde achtergrondmaker

instructies:

Stap 1

Download geanimeerde achtergrond maker. Installeer het op uw pc om een ​​geanimeerd bureaublad te maken. Voer het programma uit. Klik op "Project maken". Zoek deze knop in het welkomstvenster van het programma of op een leeg wit vel in de bovenste rij met pictogrammen. Voeg een afbeelding toe met de opdracht Achtergrond wijzigen boven de afbeelding.

Stap 2

Laat je fantasie de vrije loop. U kunt geanimeerde elementen, muziek en meer toevoegen aan uw wallpaper-project. Als je iets volledig discreet wilt doen, maar tegelijkertijd niet uniform, selecteer dan meer foto's en laad ze in het programma. Stel de tijd in om de afbeelding te wijzigen. Dit kan in principe in het instellingenmenu van de screensaver in de standaardtools van uw besturingssysteem.

Stap 3

Nadat u klaar bent met het bewerken van uw document, klikt u op de knop Voorbeeld van achtergrond om te zien hoe het geanimeerde bureaublad eruit zal zien. Deze knop bevindt zich onderaan het werkgebied. Als alles u bevalt, slaat u de wijzigingen op. Klik hiervoor op het diskettepictogram. Klik vervolgens op de knop Achtergrond instellen als u dit bureaubladthema wilt installeren. U krijgt twee opties te zien om op te slaan. Kies de tweede, omdat je hiermee het programma in exe-formaat kunt opslaan. Kies een map die voor u handig is om op te slaan en klik op "Opslaan". Ga naar de map waar je het nieuw gemaakte thema hebt opgeslagen, activeer het met een dubbelklik van de muis.

Stap 4

Gebruik gelicentieerde programma's om de geanimeerde desktop correct in te stellen. Anders geeft het thema zelf u een aanbod om een ​​gelicentieerde versie van het programma te kopen, die niet helemaal past in het ontwerp en het creatieve idee van het geanimeerde thema.

Populair per onderwerp