Hoe U Virtueel Geheugen Op Uw Computer Kunt Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe U Virtueel Geheugen Op Uw Computer Kunt Wissen
Hoe U Virtueel Geheugen Op Uw Computer Kunt Wissen

Video: Hoe U Virtueel Geheugen Op Uw Computer Kunt Wissen

Video: Hoe U Virtueel Geheugen Op Uw Computer Kunt Wissen
Video: Zelf het werkgeheugen van uw computer uitbreiden | How to | Paradigit 2024, Mei
Anonim

Veel computers hebben virtueel geheugen. Het is nodig om de ruimte te vergroten als er niet genoeg RAM is. Het kan worden schoongemaakt. Hierdoor kunt u de vertrouwelijkheid handhaven en uw pc reinigen van onnodige overbelasting.

Hoe u virtueel geheugen op uw computer kunt wissen
Hoe u virtueel geheugen op uw computer kunt wissen

Noodzakelijk

Personal computer, Memory Booster Gold

instructies:

Stap 1

Ga naar Start om het virtuele geheugen te wissen. Daar zie je een item zoals "Zoeken". Open en voer daar het woord secpol.msc in. Druk op "Enter" op het toetsenbord. Als resultaat van de zoekopdracht wordt het venster "Lokaal beveiligingsbeleid" voor u geopend. Selecteer het tabblad Lokaal beleid. Klik op "Beveiligingsopties". Zoek naar de regel met de naam "Shutting Down: Clearing the Virtual Memory Paging File". Dubbelklik erop met de muis (linkerknop). En selecteer in het volgende venster het gedeelte "Lokale beveiligingsinstelling". Zet de schakelaar in de stand "Inschakelen" en klik vervolgens op "OK". Start uw computer opnieuw op na de uitgevoerde manipulaties.

Stap 2

Je kunt het anders doen. Ga naar "Start" en klik op "Zoeken". Het programma zal u vragen om informatie te zoeken. Voer het commando "Regedit" in. Ga naar "HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEEM CurrentControlSet Control Session Manager Geheugenbeheer". Zoek aan de rechterkant naar de parameter "ClearPageFileAtShutdown". U kunt het tabblad "Groepsbeleid-editor" gebruiken. Klik aan de linkerkant op de kolom "Computerconfiguratie". Selecteer vervolgens het tabblad "Windows-instellingen". Ga naar "Beveiligingsopties" en "Lokaal beleid". Selecteer vervolgens "Beveiligingsopties". Klik rechts in het venster dat verschijnt op "Shutdown: Clear …". Selecteer vervolgens het item "Ingeschakeld". Klik op "Ok".

Stap 3

Download een programma zoals Memory Booster Gold naar uw computer. Wanneer u het uitvoert, ruimt het automatisch het virtuele geheugen op. Als u wilt, kunt u dit allemaal handmatig doen. Hiervoor gebruikt u de knop "Wissen". Ga naar de opdrachtregel via "Start". Typ daar het woord "msconfig". Druk op de "Enter"-knop op het toetsenbord. Vervolgens wordt een venster voor automatisch laden geopend. Vink daarin het vakje aan dat u wilt verwijderen. Na het opnieuw opstarten of afsluiten van de computer worden ze automatisch verwijderd.

Aanbevolen: