Virtueel Geheugen Wissen

Inhoudsopgave:

Virtueel Geheugen Wissen
Virtueel Geheugen Wissen

Video: Virtueel Geheugen Wissen

Video: Virtueel Geheugen Wissen
Video: virtueel geheugen verhogen 2023, Maart
Anonim

Als u tijdens het werken op een computer vaak het venster "Onvoldoende virtueel geheugen" ziet, naar analogie met RAM, stelt zich natuurlijk een oplossing voor - u moet het virtuele geheugen wissen. Dit is niet de juiste beslissing. Het probleem van onvoldoende virtueel geheugen wordt op totaal verschillende manieren opgelost. Maar als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw geheime informatie: logins, wachtwoorden, enzovoort, dan moet het wisselbestand of het virtuele geheugen echt worden gewist.

Virtueel geheugen wissen
Virtueel geheugen wissen

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop. Selecteer Uitvoeren. Typ regedit in de resulterende regel. U hebt de register-editor geopend, waarmee u extra voorzichtig moet zijn.

Stap 2

Door achtereenvolgens het vervolgkeuzemenu met mappen te openen en op de "+" te klikken, gaan we door het pad HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory Management.

Stap 3

Aan de rechterkant vinden we de regel "ClearPageFileAtShutdown". Selecteer deze en roep met de rechtermuisknop het menu op, selecteer "Wijzigen" en typ "1" in het veld "Waarde". Dus na elke herstart van de computer, het virtuele geheugen, en meer specifiek, wordt het wisselbestand gewist.

Stap 4

De tweede oplossing voor het probleem, die tot hetzelfde resultaat zal leiden, is de volgende. Klik op de knop "Start" en ga naar "Configuratiescherm".

Stap 5

Selecteer achtereenvolgens "Beheer", "Lokaal beveiligingsbeleid", "Beveiligingsinstellingen", de regel "Shutdown: clear the virtual memory page file". Klik met de rechtermuisknop op het menu, selecteer Eigenschappen en vink Inschakelen aan.

Stap 6

Klik op "Toepassen" en vervolgens op "OK". Start je computer opnieuw op.

Populair per onderwerp