Modeminstellingen Bekijken

Inhoudsopgave:

Modeminstellingen Bekijken
Modeminstellingen Bekijken

Video: Modeminstellingen Bekijken

Video: Modeminstellingen Bekijken
Video: 📶 4G LTE USB-modem met WiFi van AliExpress / Review + Instellingen 2024, Mei
Anonim

Als u een moderne computer heeft die via een modem met internet is verbonden, moet u in het geval van een storing als gevolg van de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot internet, weten hoe u de modeminstellingen kunt bekijken om aanpassingen te maken en deze te laten werken.

Modeminstellingen bekijken
Modeminstellingen bekijken

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - modem;
  • - PC-gebruikershandleiding;
  • - het telefoonnummer van uw provider.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de modem correct is aangesloten. Open vervolgens op uw computer het menu Start, open de map Configuratiescherm en selecteer het pictogram Telefoon- en modemopties. Selecteer op het tabblad "Modems" de gewenste modem en klik op de knop "Eigenschappen".

Stap 2

Stel het volume in van de luidspreker die wordt geactiveerd wanneer er verbinding is met internet en stel vervolgens de maximale snelheid in voor de COM-poort waarop de modem is geïnstalleerd. Vink het vakje aan naast de functie "Wacht op signaal" wanneer de lijn vrij is, zodat er niet wordt gebeld als de lijn inactief of bezet is.

Stap 3

Voer een diagnose uit op de modem om te controleren of alle componenten correct werken. De computer controleert en toont een lijst die bevestigt dat deze Windows-modem deze correct gebruikt.

Stap 4

Configureer de parameters voor het bufferen van gegevens die via de COM-poort worden verzonden. Vink het vakje aan naast de knop FIFO-buffers gebruiken. Controleer het aantal verzend- en ontvangstbuffers. Stel eerst de maximale waarde van de buffers in, als de modem bijvoorbeeld niet correct werkt, gaan er gegevens verloren en verlaag dan de waarde ervan.

Stap 5

In het tabblad "Extra communicatieparameters" kunt u de parameters van uw modem zelf configureren. In het veld voor het invoeren van initialisatiecommando's kunt u de modemcommando's invoeren die eraan worden verzonden voordat het nummer wordt gekozen. Om de opdrachten in de initialisatieregel te achterhalen, kunt u het beste contact opnemen met de technische ondersteuning, uw provider of de fabrikant van de modem.

Aanbevolen: