Modeminstellingen Invoeren

Inhoudsopgave:

Modeminstellingen Invoeren
Modeminstellingen Invoeren

Video: Modeminstellingen Invoeren

Video: Modeminstellingen Invoeren
Video: Настройте модем Rogers 2024, Mei
Anonim

Om bepaalde instellingen voor de modem in te voeren, zijn er verschillende menu-items die u moet gebruiken, afhankelijk van welk onderdeel van het apparaat u wilt configureren. Het wordt aanbevolen om eerst de instructies voor uw netwerkapparatuur te lezen.

Modeminstellingen invoeren
Modeminstellingen invoeren

Noodzakelijk

toegang tot de computer

instructies:

Stap 1

Gebruik het menu "Start" of het bedieningspaneel om de instellingen voor verbinding via een modem in te voeren. Ga verder naar de sectie netwerkverbindingen en selecteer "Een nieuwe verbinding maken" in de linkerbovenhoek.

Stap 2

Voer de gegevens in die u van uw serviceprovider hebt gekregen, configureer ook de toegang vooraf via een verbinding met het virtuele deel van internet of andere opties volgens de vastgestelde verbindingsprocedure voor de huidige provider. Vaak hebben de meeste van hen speciale programma's voor automatische creatie met alle voorgeschreven instellingen. Voeg een snelkoppeling toe aan het bureaublad, voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in volgens de gegevens in de overeenkomst.

Stap 3

Dubbelklik op de snelkoppeling LAN-verbinding voor gedetailleerde modeminstellingen. Voor deze verbinding moet zonder meer het gebruik van de modem die u configureert standaard worden gespecificeerd (voor gevallen waarin er meerdere tegelijk zijn).

Stap 4

Selecteer uw hardwareconfiguratie. U zou een nieuw venster moeten hebben met verschillende tabbladen, ga naar het gewenste deel van de modemconfiguratie en stel de gewenste instellingen in.

Stap 5

Om specifieke parameters voor uw modem te configureren, gaat u naar het menu "Apparaatbeheer" in de computereigenschappen op het tabblad "Hardware". Breng daarna de nodige wijzigingen aan door de instellingen in te voeren.

Stap 6

Sla de transformaties op en test de verbinding. Deze optie wordt vaak gebruikt voor USB-modems, maar u kunt vanuit dit menu ook de gebruikelijke netwerkapparatuur configureren die in uw computer is ingebouwd.

Stap 7

Als u afzonderlijke software gebruikt om de modem te bedienen, voert u de instellingen rechtstreeks in het menu van dit hulpprogramma in en gebruikt u, indien mogelijk, niet de algemene instellingen voor de computer.

Aanbevolen: