Hoe De Modeminstellingen In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Modeminstellingen In Te Voeren
Hoe De Modeminstellingen In Te Voeren

Video: Hoe De Modeminstellingen In Te Voeren

Video: Hoe De Modeminstellingen In Te Voeren
Video: Модем vs Роутер. В чем разница? 2024, Mei
Anonim

De meeste moderne modems maken geen verbinding met een computer via standaard USB-kabels, dus de besturing van deze apparaten heeft zijn eigen bijzonderheden. Een standaardmodem wordt via een Ethernet-netwerkkabel op een computer aangesloten. Daarom staan de modeminstellingen op een niet helemaal standaard manier aan.

Hoe de modeminstellingen in te voeren
Hoe de modeminstellingen in te voeren

instructies:

Stap 1

Sluit de modem aan op het netwerk, zorg ervoor dat het aan/uit-lampje brandt. Sluit vervolgens de modem op uw computer aan op de netwerkkaartsleuf. Daarna zou de Ethernet-indicator op het modempaneel moeten oplichten. Het modem is gereed voor configuratie.

Stap 2

Start een willekeurige internetbrowser. De browserversie maakt niet uit, zowel de nieuwste versie van het programma als de allereerste versie kan worden gebruikt.

Stap 3

Bekijk de documentatie die bij uw modem is geleverd. Het moet het adres aangeven waarop de computer met de modem kan communiceren. Naast het adres moeten de instructies een gebruikersnaam en wachtwoord bevatten om toegang te krijgen tot de interface voor modeminstellingen.

Stap 4

Voer het gewenste adres in de adresbalk van uw browser in. Meestal is het modemadres 192.168.x.y. De x- en y-nummers variëren afhankelijk van het type modem. Daarna zou een dialoogvenster moeten openen waarin u uw login en wachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen tot de modem.

Aanbevolen: