Modeminstellingen Openen

Inhoudsopgave:

Modeminstellingen Openen
Modeminstellingen Openen

Video: Modeminstellingen Openen

Video: Modeminstellingen Openen
Video: Telenet Port Forwarding 2024, April
Anonim

Op dit moment is er een grote keuze aan verschillende soorten internetverbinding. Maar voor de meeste van hen moet een modem worden geïmplementeerd. Internetproviders verkopen nu ofwel vooraf geconfigureerde modems of doen de configuratie zelf thuis. Het is echter vaak nodig om de modem handmatig te configureren (of opnieuw te configureren).

Modeminstellingen openen
Modeminstellingen openen

Noodzakelijk

Het bezit van een personal computer op gebruikersniveau, de aanwezigheid van een modem

instructies:

Stap 1

Open de taakbalk en klik op het menu "Start".

Stap 2

Er zou een knop "Verbinden" in dit menu moeten zijn. Plaats de muisaanwijzer erop en er verschijnt rechts een pop-upmenu met een lijst met beschikbare internetverbindingen.

Als het tabblad "Verbinding" in het menu "Start" ontbreekt, kunt u de map met de lijst met verbindingen openen. Open hiervoor het Configuratiescherm vanuit het menu Start. In de lijsten is er een regel "Netwerkverbindingen", waarop u moet dubbelklikken met de linkermuisknop. Dit opent een lijst met beschikbare verbindingen.

Stap 3

Selecteer de verbinding die u wilt configureren uit de lijst en klik er eenmaal met de rechtermuisknop op. Stop in de lijst met acties die verschijnt bij de regel "Eigenschappen".

Stap 4

In het venster met verbindingseigenschappen dat wordt geopend, opent u het tabblad "Algemeen".

Stap 5

Op het tabblad "Algemeen" bovenaan zie je het blok "Verbinden via:". Het geeft een lijst met beschikbare modems, waarvan er één moet worden aangevinkt.

Stap 6

Om de modeminstellingen op te roepen, selecteert u de gemarkeerde modem met één linkermuisklik en klikt u vervolgens eenmaal op de knop "Configureren", die zich onder de lijst met beschikbare modems bevindt.

Aanbevolen: