Hoe De Systeemeenheid Stofvrij Te Maken?

Hoe De Systeemeenheid Stofvrij Te Maken?
Hoe De Systeemeenheid Stofvrij Te Maken?

Video: Hoe De Systeemeenheid Stofvrij Te Maken?

Video: Hoe De Systeemeenheid Stofvrij Te Maken?
Video: systeemeenheid incl uitleg 2024, Mei
Anonim

Onlangs begon je op te merken dat de computersysteemeenheid erg heet begon te worden. Wat is de reden, is het gevaarlijk en hoe om te gaan met het probleem.

Hoe het systeem stofvrij te maken?
Hoe het systeem stofvrij te maken?

Als de systeemeenheid begint op te warmen, is dit in principe niet gevaarlijk. De reden voor het verwarmen van de systeemeenheid kan eenvoudig zijn: het is tijd om het stofvrij te maken. Stof dat zich ophoopt in de systeemeenheid, verstoort de volledige koeling van de onderdelen, waardoor ze kunnen breken. Een gewone stofzuiger helpt de binnenkant van uw computer schoon te maken.

Hoe de systeemeenheid thuis stofvrij te maken met een stofzuiger.

Allereerst zetten we de computer uit, verwijderen de draad uit het stopcontact. Koppel de systeemeenheid los. We verwijderen de hoes van het systeem. Kijk eens hoeveel stof er in zit! Verwijder eerst het belangrijkste vuil met een wattenstaafje. Ook is het handig om hiervoor een oude tandenborstel te gebruiken. Met borstelharen veeg je eenvoudig het meeste stof van de computeronderdelen.

Wanneer we klaar zijn met het belangrijkste zichtbare vuil, ga dan verder met een grondigere reiniging. Koppel het RAM-geheugen en de videokaart los. Veeg het belangrijkste stof weg met een brede borstel (u kunt penselen gebruiken). We zetten de stofzuiger aan en verwijderen er stof mee. We maken het moederbord schoon en daarna de koelers. In de regel is het op hen dat de grootste hoeveelheid stof zich ophoopt.

Hiermee is de algemene reiniging van de systeemeenheid voltooid. U kunt draden aansluiten en de computer aanzetten. De systeemeenheid zal niet langer oververhitten en lawaai maken.

Aanbevolen: