Hoe Windows Te Herstellen Na Een Virus

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Te Herstellen Na Een Virus
Hoe Windows Te Herstellen Na Een Virus

Video: Hoe Windows Te Herstellen Na Een Virus

Video: Hoe Windows Te Herstellen Na Een Virus
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

Wanneer ten minste een paar virussen op een computer terechtkomen, zijn een paar uur voldoende om zich door het systeem te verspreiden. Dit is vooral het geval als u geen antivirusprogramma hebt geïnstalleerd of als de programmadatabases verouderd zijn. Allereerst infecteren virussen de belangrijkste systeembestanden, zonder welke de normale werking van het besturingssysteem onmogelijk is. En als u uw computer hebt schoongemaakt van malware en het besturingssysteem onstabiel is, moet Windows worden hersteld.

Hoe Windows te herstellen na een virus
Hoe Windows te herstellen na een virus

Noodzakelijk

Computer, opstartschijf met Windows-besturingssysteem, TaskBar Fixer-script, AVZ-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Plaats de opstartdiskette voor het besturingssysteem in het optische station van uw computer. Klik op Begin. Selecteer vervolgens "Alle programma's" en vervolgens - "Standaard". Klik in standaardprogramma's op de regel "Opdrachtregel", en voer daarin sfc / scannow in en druk op Enter. Het proces van het scannen van het systeem op ontbrekende bestanden begint. Het proces kan tot tien minuten duren. Na voltooiing begint het systeem met het installeren van beschadigde of ontbrekende bestanden.

Stap 2

Als de taakbalk is verdwenen of de "Start" niet werkt, download dan het TaskBar Fixer-script van internet. Om het script te installeren, dubbelklikt u erop met de linkermuisknop. Klik in het venster dat verschijnt op "JA". De computer wordt opnieuw opgestart en de taakbalk en het bureaublad worden hersteld naar de normale werking.

Stap 3

Voor de volgende systeemherstelmethode heeft u het AVZ-hulpprogramma nodig. Download het van internet en installeer het op uw computer. Voer het programma uit. Selecteer in het hoofdmenu "Bestand" en ga vervolgens naar "Systeemherstel". Er verschijnt een venster met een lijst met opties voor systeemherstel. Selecteer uit de lijst het item dat u wilt herstellen. De taakbeheerder werd bijvoorbeeld geblokkeerd door een virus. Dienovereenkomstig moet u in dit venster de optie "Taakbeheer ontgrendelen" selecteren.

Stap 4

Een van de grootste problemen nadat virussen op de computer zijn gekomen, is het onvermogen om een programma uit te voeren. Virussen vernietigen exe-bestanden onmiddellijk. Om de situatie recht te zetten, vinkt u in het venster voor het selecteren van de hersteloptie het item "Exe opstartparameters herstellen" aan. In het venster met opties voor het herstellen van het besturingssysteem zijn items beschikbaar voor bijna elke gelegenheid.

Aanbevolen: