Hoe Een Wachtwoord Op Een Laptop Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Een Laptop Te Herstellen
Hoe Een Wachtwoord Op Een Laptop Te Herstellen

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Laptop Te Herstellen

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Een Laptop Te Herstellen
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, April
Anonim

Om belangrijke informatie die op de harde schijf van een mobiele computer is opgeslagen te beschermen, gebruiken veel mensen de mogelijkheid om wachtwoorden in te stellen. Als u de opgegeven combinatie bent vergeten, gaat u verder met het herstellen van de toegang tot de computer.

Hoe een wachtwoord op een laptop te herstellen
Hoe een wachtwoord op een laptop te herstellen

Het is nodig

Schroevendraaier set

instructies:

Stap 1

Het opnieuw instellen van het wachtwoord op een mobiele computer wordt uitgevoerd door een speciale batterij los te koppelen. Demonteer uw laptoptas om toegang te krijgen tot deze batterij. Koppel de mobiele computer los van de netvoeding.

Stap 2

Haal de batterij uit het compartiment. Hiervoor zijn in de regel speciale sliders. Verplaats ze naar de gewenste positie en verwijder de batterij. Begin met het demonteren van de laptoptas.

Stap 3

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroeven aan de onderkant van de mobiele computer te verwijderen. Voor sommige notebookmodellen moet u eerst de volgende apparaten verwijderen: harde schijf, dvd-station en RAM-modules. Open hiervoor de benodigde laden.

Stap 4

Nadat u alle schroeven hebt verwijderd, maakt u de onderwand van de mobiele computer los. Als de lussen dit proces verstoren, koppel ze dan los van de connectoren. Onthoud het doel van elke kabel.

Stap 5

Verwijder de batterij uit de sleuf. Sluit de blootliggende contacten voorzichtig met een schroevendraaier. Plaats na 10-15 minuten de BIOS-batterij in de sleuf. Monteer de laptop, nadat u eerder alle benodigde kabels en kabels hebt aangesloten.

Stap 6

Als de batterij in de aansluiting is verzegeld, zoekt u de knop met het label CMOS Reset. Druk erop en houd deze 10 seconden vast. Soms zijn er in plaats van een knop individuele contacten op dezelfde manier ondertekend. Als u dergelijke pinnen vindt, sluit u ze met een schroevendraaier.

Stap 7

Nadat de montage van de mobiele computer is voltooid, sluit u alle eerder verwijderde apparaten opnieuw aan. Zet de laptop aan en open het BIOS-menu. Stel een nieuw wachtwoord in als u een hoog beveiligingsniveau voor uw gegevens wilt blijven bieden. Houd er rekening mee dat geen enkele mechanische methode werkt om uw Windows-wachtwoord opnieuw in te stellen.

Aanbevolen: