Hoe Bestanden Te Herstellen Na Een Virus

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Herstellen Na Een Virus
Hoe Bestanden Te Herstellen Na Een Virus

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Na Een Virus

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Na Een Virus
Video: МОЙ ПЕРВЫЙ ОПАСНЫЙ ГРУЗ - Euro Truck Simulator 2 ПРОДОЛЖАЮ БОЛЕТЬ #7 2024, April
Anonim

Gebruikers van personal computers worden in toenemende mate geconfronteerd met het probleem van het infecteren van hun machines met virussen. De meesten van hen bereiken computers via internet. Gevallen van infectie vanaf het lokale netwerk, vanaf externe opslagmedia zijn echter niet uitgesloten. Het is vrij moeilijk om bestanden te herstellen na virussen.

Hoe bestanden te herstellen na een virus
Hoe bestanden te herstellen na een virus

Noodzakelijk

R-Studio-hulpprogramma

instructies:

Stap 1

Het resultaat van de activiteit van virussen kan zo'n onaangenaam gevolg zijn als schade aan de bestanden van de gebruiker op de computer. Het kan erg teleurstellend zijn om kostbare informatie te verliezen die zo belangrijk en noodzakelijk was. Daarom zijn er verschillende hulpprogramma's gemaakt door softwareontwikkelaars. Hiermee kunt u bestanden herstellen die zijn beschadigd als gevolg van verschillende omstandigheden. Dit omvat bestandscorruptie door een virus. Een van deze hulpprogramma's is R-Studio.

Stap 2

Installeer en voer R-Studio uit op uw computer. Dubbelklik hiervoor op het programmapictogram op het Windows-bureaublad.

Stap 3

Scan de lokale schijf waar u gegevens wilt herstellen. Klik in het linkerdeel van het programmavenster één keer met de rechtermuisknop op de gewenste lokale schijf. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer daarin het item "Scannen …". Laat in het geopende venster alle standaardinstellingen staan. Klik hier op de knop "Scannen". Het scanproces wordt gestart, dat u kunt vinden in het gewijzigde rechtergedeelte van het hoofdvenster van het programma. Wacht tot het einde van het scanproces.

Hint: Tijdens het scannen knippert er een vierkantje aan de rechterkant van het venster. Aan het einde van het scanproces zal dit vierkant verdwijnen.

Stap 4

Blader en selecteer de lijst met herstelbare bestanden. Na het einde van de scan zullen er onder de schijf inscripties zijn, zoals RecognizedX (waarbij X cijfers zijn). Beweeg de cursor over een van deze mappen en druk op de "F5"-toets. Dit is nodig om de inhoud te bekijken. Selecteer in het venster dat aan de linkerkant wordt geopend de mappen en bestanden die u wilt herstellen door de vakjes naast de vereiste gegevens aan te vinken.

Stap 5

Herstel bestanden. Om dit te doen, klikt u op de knop "Herstel gemarkeerd" in het bovenste deel van het hoofdvenster van het programma. Geef in het volgende venster het pad voor bestandsherstel op en klik op de knop "OK". Het herstelproces wordt voortgezet, wat wordt aangegeven door de statusbalk.

Aanbevolen: