Hoe Het Bin-bestand Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bin-bestand Te Lezen
Hoe Het Bin-bestand Te Lezen

Video: Hoe Het Bin-bestand Te Lezen

Video: Hoe Het Bin-bestand Te Lezen
Video: How To Open .BIN Files (Easy Method) 2024, Mei
Anonim

Een bin-bestand is een image van een virtuele schijf. Het addertje onder het gras is dat, in tegenstelling tot het iso-formaat of mds, dit formaat niet zo bekend is. Na het downloaden van een bepaald bestand (film of game) van internet, dat later in de bin-extensie terechtkwam, weet de gebruiker vaak gewoon niet hoe hij het moet lezen. De standaard tools voor het besturingssysteem zijn hiervoor niet voldoende. Hier zijn extra programma's nodig.

Hoe het bin-bestand te lezen
Hoe het bin-bestand te lezen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Alcoholprogramma;
  • - Daemon Tools Lite-programma.

instructies:

Stap 1

Een van de meest voorkomende programma's die bin-bestanden kunnen lezen, is Alcohol. Download het van internet. U moet een van de nieuwste versies downloaden, omdat verouderde versies mogelijk niet compatibel zijn met virtuele schijven in bin-indeling. Installeer het op uw computer.

Stap 2

Voer het programma uit. Nadat u het voor de eerste keer hebt gestart, wacht u een paar seconden totdat de virtuele schijf is gemaakt. Selecteer vervolgens in het hoofdmenu van het programma "Zoeken naar afbeeldingen". Geef vervolgens het pad op naar de map waar het bin-bestand zich bevindt en klik op "Zoeken". Selecteer dit bestand met de linkermuisknop. Klik daarna op "Bestanden toevoegen".

Stap 3

Het door u geselecteerde bestand is nu beschikbaar in het hoofdmenu van het programma. Dubbelklik erop met de rechtermuisknop en het bestand wordt op de virtuele schijf gemount. Ga dan naar "Mijn Computer". U kunt een virtuele schijf op dezelfde manier openen als een gewone optische schijf in een gewoon station.

Stap 4

Een ander programma dat dit formaat kan lezen, heet Daemon Tools Lite. Deze versie van het programma wordt niet commercieel verspreid, dus u kunt het gratis downloaden. Download en installeer het op uw computer. Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Wacht een paar seconden totdat het programma een virtuele schijf maakt, die beschikbaar zal zijn in "Deze computer". Klik met de linkermuisknop op het uiterst linkse pictogram (met een schijfkopie) en geef het pad naar het bin-bestand op. Selecteer het met de linkermuisklik en klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster.

Stap 5

Nu is het bestand toegevoegd aan het hoofdmenu van het programma. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Mount to device" in het menu dat verschijnt. Wacht een paar seconden. Het bestand wordt gemount. Daarna zou de autostart van de virtuele schijf moeten werken. Als dit niet is gebeurd, moet u naar "Deze computer" gaan en deze zelf openen.

Aanbevolen: