Hoe Het Spel Te Installeren Als Het In Het Archief Staat

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Installeren Als Het In Het Archief Staat
Hoe Het Spel Te Installeren Als Het In Het Archief Staat
Anonim

Een game die in meerdere archieven van dezelfde grootte is verpakt, is meestal een schijfimage van de game. De afbeelding is opgesplitst in archieven die desks (part) worden genoemd, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geüpload naar sites en torrents.

Om zo'n spel te spelen, moet je het eerst uitpakken, vervolgens aankoppelen en vervolgens installeren.

Hoe het spel te installeren als het in het archief staat
Hoe het spel te installeren als het in het archief staat

instructies:

Stap 1

Om uit te pakken, hebt u het WinRAR-archiveringsprogramma nodig (u kunt het hier downloaden: www.rarlab.com/download.htm)

Nadat u het hebt geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op het eerste bureau, bijvoorbeeld Part01.zip of Part01.rar, en selecteert u "Bestanden uitpakken". In de Engelse versie van WinRAR heet dit item in het contextmenu ‘Bestanden uitpakken’. De game-afbeelding, meestal als een enkel bestand, wordt uitgepakt naar dezelfde map. Na 100% extractie kunt u de archieven verwijderen.

Stap 2

Vervolgens moet u het afbeeldingsbestand koppelen. Meestal is het in ISO-formaat, minder vaak - MD * (MDS, MDF, enz.). De afbeelding is een exacte kopie van de volledige structuur van de schijf en vereist een virtuele cd / dvd-rom om deze uit te voeren. Installeer het shareware Daemon Tools-programma, beter de Lite-versie, waarvoor geen registratie vereist is, start de computer opnieuw op. Nadat u de klok heeft aangezet, ziet u in het ladegebied het pictogram Daemon Tools in de vorm van een schijf met een bliksemschicht.

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Daemon Tools en selecteer "Mount Disk" of "Mount Image" in het contextmenu en selecteer vervolgens met behulp van de verkenner het schijfkopiebestand in het venster dat verschijnt.

Stap 3

Ten slotte moet het spel worden geïnstalleerd. Als na het monteren van de afbeelding een promo-menu met een voorstel om de game te installeren niet op het scherm verschijnt, moet u de installatie in handmatige modus starten. Dit gebeurt zoals gebruikelijk. Ga naar "Deze computer" en dubbelklik op de virtuele schijf met de naam en snelkoppeling van het spel en installeer het spel volgens de instructies van het installatieprogramma.

Aanbevolen: