Hoe Het Verhaal Van Een Agent Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Verhaal Van Een Agent Te Lezen
Hoe Het Verhaal Van Een Agent Te Lezen

Video: Hoe Het Verhaal Van Een Agent Te Lezen

Video: Hoe Het Verhaal Van Een Agent Te Lezen
Video: Agressieve agenten? Dit is het echte verhaal 2024, April
Anonim

Het programma "Mail.ru Agent", dat veel mensen gebruiken voor instant messaging, slaat standaard de hele geschiedenis van correspondentie op de harde schijf van de computer waarop het is geïnstalleerd. Als u uw wachtwoord bent vergeten en het programma niet kunt openen, kunt u de dialooggeschiedenis openen met behulp van aanvullende softwaretools.

Hoe het verhaal van een agent te lezen
Hoe het verhaal van een agent te lezen

instructies:

Stap 1

In vroege versies van messenger-programma's werd alle correspondentie in een toegankelijke vorm bewaard en kon deze zonder veel moeite worden gelezen met behulp van de standaardtools van het besturingssysteem. De ontwikkelaars hebben dit misverstand rechtgezet en nu wordt de geschiedenis opgeslagen in een versleuteld bestand met de dbs-extensie.

Stap 2

Eerst moet je naar dit bestand gaan. Open hiervoor Windows Verkenner door te dubbelklikken op het pictogram Deze computer. U kunt Verkenner ook starten door met de rechtermuisknop op de knop Start te klikken en Verkenner openen te kiezen.

Stap 3

Selecteer in het Verkenner-venster Mapopties in het menu Beeld (Windows XP of eerder), of Map- en zoekopties in het menu Organiseren (Vista en 7). Zoek op het tabblad Weergave van het dialoogvenster Mapopties de optie Verborgen bestanden en mappen weergeven en schakel het selectievakje in om het te activeren.

Stap 4

Nu kunt u beginnen met zoeken naar het versleutelde bestand met de geschiedenis van de correspondentie. Het bevindt zich op C: UsersUsernameAppDataRoamingMraBase. Kopieer het bestand (er kunnen er meerdere zijn) naar uw bureaublad of naar een andere map op uw computer.

Stap 5

Om het bestand te openen, moet u een speciaal programma downloaden waarmee alle opgeslagen dialoogvensters in een handige vorm kunnen worden gelezen. Als een dergelijk programma kunt u Mail.ru History Reader gebruiken, die kan worden gedownload op de officiële pagina van de applicatie o

Stap 6

Het programma vereist geen installatie en direct na het downloaden kunt u het op uw computer uitvoeren. Om een eerder gevonden bestand met correspondentiegeschiedenis toe te voegen, klikt u in het menu "Geschiedenis" en selecteert u de opdracht "Openen". Geef het pad naar het bestand op, waarna het in het programma wordt geopend en u alle dialoogvensters ziet.

Aanbevolen: