Het Modemstuurprogramma Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Het Modemstuurprogramma Verwijderen?
Het Modemstuurprogramma Verwijderen?

Video: Het Modemstuurprogramma Verwijderen?

Video: Het Modemstuurprogramma Verwijderen?
Video: How to remove USB Modem | Easy way to Uninstall your Data Modem 2024, Mei
Anonim

Er kunnen veel redenen zijn om een modemstuurprogramma te verwijderen. Als u bijvoorbeeld een stuurprogramma van een nieuwere versie wilt installeren, moet u onnodige informatie van de computer wissen. Er zijn veel manieren om een modemstuurprogramma (of andere hardware) te verwijderen, maar in sommige gevallen wordt het stuurprogramma niet volledig verwijderd, wat een probleem kan zijn bij het installeren van andere software.

Modemstuurprogramma's verwijderen en installeren
Modemstuurprogramma's verwijderen en installeren

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste methode waarvoor geen extra programma's nodig zijn, is om de installatie ongedaan te maken met Windows (of een ander besturingssysteem, maar de volgorde van acties in elk van hen zal vergelijkbaar zijn). Gewoonlijk maakt elk programma (of stuurprogramma) een map aan in de map "lokale schijf": / Documenten en instellingen / gebruikersnaam / hoofdmenu / programma's. Dit is waar de snelkoppelingen voor verwijderen en starten worden geplaatst, die voor eenvoudiger gebruik te vinden zijn in start / alle programma's / uw stuurprogramma en vanaf daar deïnstalleren. Maar dit is alleen geschikt voor modems die de driver in een aparte map in de "programmabestanden" installeren (meestal modems die simkaarten gebruiken). Als deze methode niet werkt, verwijder dan als volgt: start / configuratiescherm / programma's toevoegen of verwijderen, zoek de naam van het modemstuurprogramma in de lijst en klik op de knop "Verwijderen", het verwijderingsproces zal beginnen.

Stap 2

De volgende manier. Het verwijderen gaat niet altijd even soepel via de standaard tools van het besturingssysteem; om dit te voorkomen, moet je speciale programma's gebruiken om de software te verwijderen. Gebruik voor de beste verwijdering van stuurprogramma's een programma zoals CCleaner of Your Unistaller. Het tweede programma is beter, omdat het de software volledig verwijdert en het register van bestanden met betrekking tot het stuurprogramma wist. Het is gemakkelijk te gebruiken: voer het programma uit, zoek het stuurprogramma in de lijst, klik erop en vervolgens op de knop "Verwijderen" (het prullenbakpictogram), klik vervolgens op "Volgende" en volg gewoon de programma-aanwijzingen totdat u het volledig verwijdert de bestuurder.

Stap 3

De laatste methode wordt ook uitgevoerd door middel van Windows. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "mijn computer", klik vervolgens op "eigenschappen", vervolgens op "hardware", "apparaatbeheer", zoek uw modem daar op in de vervolgkeuzelijst "modems", klik er met de rechtermuisknop op en vervolgens " eigenschappen" en "stuurprogramma". En het laatste wat u moet doen, is op de knop "verwijderen" klikken, het verwijderingsproces zal beginnen.

Aanbevolen: