Het Modemstuurprogramma Bijwerken?

Inhoudsopgave:

Het Modemstuurprogramma Bijwerken?
Het Modemstuurprogramma Bijwerken?

Video: Het Modemstuurprogramma Bijwerken?

Video: Het Modemstuurprogramma Bijwerken?
Video: How to update PCI Modem Driver ? 2024, Mei
Anonim

De meeste randapparaten hebben stuurprogramma's of speciale software nodig om te werken. Om modemstuurprogramma's bij te werken, moet u alle beschikbare methoden proberen.

Het modemstuurprogramma bijwerken?
Het modemstuurprogramma bijwerken?

Het is nodig

  • - installatieschijf;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

De meeste USB-modems die zijn ontworpen voor internettoegang via GPRS- of 3G-kanalen hebben een bepaalde hoeveelheid intern geheugen. Hier kunnen de stuurprogrammabestanden worden opgeslagen. Zet uw computer aan en sluit uw USB-modem erop aan.

Stap 2

Wacht even terwijl het besturingssysteem automatisch naar stuurprogramma's zoekt. Open het menu Deze computer en controleer of er een nieuw extern opslagapparaat is. Open de inhoud en voer het installatieprogramma uit.

Stap 3

Als een dergelijke toepassing niet bestaat, gaat u naar de eigenschappen van het item "Computer" dat beschikbaar is in het menu "Start". Open de link "Apparaatbeheer".

Stap 4

Zoek apparatuur die is gemarkeerd met een uitroepteken. Open de eigenschappen door met de rechtermuisknop op de naam van de modem te klikken. Ga naar het submenu "Driver" en klik op de knop "Update". Geef eerst de automatische bestandszoekmodus op.

Stap 5

Herhaal het beschreven algoritme door het item "Installeren vanaf een opgegeven locatie" te selecteren. Klik op de knop Bladeren en selecteer het USB-opslagapparaat dat in de modem is ingebouwd. Wacht tot de installatie van de werkbestanden is voltooid.

Stap 6

Probeer de software die u nodig hebt te vinden door naar de website van de 3G-modemontwikkelaars te gaan. Daarnaast zijn er enkele drivers te vinden op de website van de provider waarmee je via een modem verbinding maakt.

Stap 7

Download en installeer de software van de aangegeven sites. Sluit de modem opnieuw aan en probeer het apparaat te activeren.

Stap 8

Draagbare DSL-modems en routers worden meestal geleverd met speciale schijven. Plaats het opgegeven station in het station. Wacht tot de schijf automatisch wordt gestart.

Stap 9

Installeer de voorgestelde programma's met behulp van het stapsgewijze menu. Start uw computer en router opnieuw op nadat u deze procedure hebt voltooid.

Aanbevolen: