Hoe Installeer Ik Het Modemstuurprogramma?

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Het Modemstuurprogramma?
Hoe Installeer Ik Het Modemstuurprogramma?

Video: Hoe Installeer Ik Het Modemstuurprogramma?

Video: Hoe Installeer Ik Het Modemstuurprogramma?
Video: How to install Huawei Modem Drivers|E5573cs modem driver 2024, Mei
Anonim

Gewoonlijk wordt de modem in de automatische modus geïnstalleerd, maar als uw besturingssysteem om de een of andere reden de modemdriver niet heeft geïnstalleerd en het apparaat weigert te werken, kunt u een eenvoudige instructie gebruiken om het probleem op te lossen.

Hoe installeer ik het modemstuurprogramma?
Hoe installeer ik het modemstuurprogramma?

Noodzakelijk

Dus als u een modem op de computer hebt aangesloten en het systeem ziet het niet, of ziet het, maar spreekt van een onjuiste werking, dan hebt u de schijf nodig die bij het modem is geleverd of de nieuwste stuurprogrammaversie die is gedownload van de officiële fabrikant website

instructies:

Stap 1

Als u geen softwareschijf voor uw modem hebt, gaat u naar de officiële website van de fabrikant. Zoek in de sectie "Ondersteuning" of "Downloads" uw modemmodel, selecteer de versie van het besturingssysteem (XP, Vista, 7) dat op uw computer is geïnstalleerd en download de nieuwste driver.

Stap 2

Klik nu met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer, selecteer Systeemeigenschappen of Systeem en ga naar het tabblad Hardware. Klik op de knop "Apparaatbeheer" en u ziet een lijst met alle geïnstalleerde apparatuur. Zoek uw modem en klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen. Klik op het tabblad Stuurprogramma op de knop Bijwerken. De wizard Nieuwe hardware toevoegen wordt gestart.

Stap 3

Als je vanaf een schijf met het stuurprogramma hebt, selecteer dan de installatie vanaf de schijf, zo niet, geef dan het pad op naar het bestand dat je hebt gedownload. Daarna wordt het modemstuurprogramma geïnstalleerd en meldt het systeem dat het apparaat klaar is voor gebruik.

Aanbevolen: