Waarom Gooit Uit Het Spel?

Inhoudsopgave:

Waarom Gooit Uit Het Spel?
Waarom Gooit Uit Het Spel?

Video: Waarom Gooit Uit Het Spel?

Video: Waarom Gooit Uit Het Spel?
Video: WAAROM KAN DEZE CLOWN NIET LACHEN ?! 2024, Maart
Anonim

De crash van het spel, waarbij de gebruiker naar het bureaublad van het besturingssysteem wordt "gegooid", kan verschillende oorzaken hebben. Meestal zijn dit bugs in de huidige versie van de applicatie en conflicten met hardware.

Waarom gooit uit het spel?
Waarom gooit uit het spel?

De belangrijkste redenen om het spel te verlaten

Zorg ervoor dat de systeemvereisten op de doos van het spel overeenkomen met die van jou. Een onvoldoende hoeveelheid stroom van bepaalde componenten en bronnen kan leiden tot crashes op de desktop. Dit is een soort bescherming van het systeem tegen beschadiging en oververhitting van verschillende apparaten.

Het is belangrijk dat de nieuwste apparaatstuurprogramma's op het systeem zijn geïnstalleerd. Je kunt ze downloaden via internet of ze vinden op de installatieschijf bij het spel. Installeer ook de nieuwe DitectX, zonder welke het spel niet start.

Scan het systeem op virussen voordat u het spel start. Sommigen van hen veroorzaken verschillende fouten tijdens het uitvoeren van applicaties.

Schakel uw antivirus uit en beëindig alle onnodige applicaties en services. Dit kan in Taakbeheer door het op te roepen door tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + alt="Image" + Del te drukken. Verschillende programma's gebruiken een grote hoeveelheid systeembronnen tijdens het gebruik, en daarom kan het spel vastlopen, onverwacht eindigen en uiteindelijk de speler op het bureaublad gooien. Defragmenteer uw harde schijf om de systeemstabiliteit te verbeteren.

Hoe voorkom je dat je uit het spel wordt gegooid?

Installeer de nieuwste toevoegingen en patches voor de game door ze te downloaden van de ontwikkelaarssite of van de installatieschijf. De eerste versies van het spel kunnen fouten bevatten die tot een crash leiden, dus de ontwikkelaars brengen regelmatig speciale patches uit die dit oplossen.

Installeer alleen gelicentieerde versies van games. Gepirateerde builds leiden vaak tot fouten en crashes.

Zoek het Readme-bestand op de installatieschijf en bestudeer het zorgvuldig. Het kan informatie bevatten over problemen die je kunt tegenkomen tijdens het spelen van het spel. Bezoek ook de gamingforums waar gebruikers de bugs beschrijven die ze zijn tegengekomen. Op deze manier kunt u meer te weten komen over uw probleem en hoe u het kunt oplossen.

Onthoud of je zelf de spelinstellingen hebt gewijzigd. Als ze zijn ingesteld met te hoge resourcevereisten en niet geschikt zijn voor uw computerconfiguratie, kan dit tot crashes leiden. Installeer het spel opnieuw om de instellingen in hun oorspronkelijke staat te herstellen.

Als u het probleem waardoor de crashes optreden niet zelfstandig kunt vaststellen, neem dan contact op met de technische ondersteuning van de ontwikkelaars. Coördinaten voor communicatie met hen in de vorm van een telefoonnummer of e-mail worden meestal aangegeven op de schijf bij het spel. Neem contact op met de medewerkers van het ondersteuningscentrum en meld uw probleem. Experts zullen u de oorzaak uitleggen en u helpen deze met succes op te lossen.

Aanbevolen: