Waarom Het Spel Buggy Kan Zijn

Inhoudsopgave:

Waarom Het Spel Buggy Kan Zijn
Waarom Het Spel Buggy Kan Zijn

Video: Waarom Het Spel Buggy Kan Zijn

Video: Waarom Het Spel Buggy Kan Zijn
Video: Als je denkt dat Cyberpunk 2077 buggy is, dan weet je niet wat buggy is 2024, April
Anonim

Ondanks het feit dat de systeemparameters van de computer aan de vereisten voldoen, kunnen games een beetje trager worden. De exacte oorzaak kan in de regel niet worden achterhaald, omdat computersystemen onvoorspelbaar zijn.

Waarom het spel buggy kan zijn
Waarom het spel buggy kan zijn

Noodzakelijk

een schijf met een spel

instructies:

Stap 1

De belangrijkste reden is de illegale kopie van het spel. Dergelijke spellen worden in de regel opgenomen zonder speciale software en licenties, wat tot fouten tijdens het spel leidt. Vaak bevatten dergelijke opnames geen extra software die nodig is voor het spel. Een game moet bijvoorbeeld een Dirext-installatiebestand hebben, maar het mag niet op een piratenschijf staan. Ga in dit geval naar internet en lees welke aanvullende parameters nodig zijn voor een bepaald spel. Er zijn veel portals die games voor de computer beoordelen.

Stap 2

Een andere reden kunnen de systeeminstellingen van de computer zijn. Vaak komt de frequentie van de grafische kaart of de processor van de computer niet overeen met de systeemvereisten van het spel. Lees de systeemparameters op de schijfverpakking of op internet die nodig zijn om het spel correct te laten werken. Als je niet genoeg frequentie of een zwakke videokaart hebt, kun je zelfs met de minimale parameters niet spelen, omdat de grafische weergave langzamer gaat en het geluid juist vooruitloopt. In dit opzicht begint het spel te vertragen, wat kan leiden tot het falen van het hele besturingssysteem.

Stap 3

Het is onmogelijk om met volledige zekerheid te zeggen dat gelicentieerde exemplaren van games niet vertragen. Er zijn ook verschillende situaties, maar vaak worden ze geassocieerd met een onjuiste installatie van het spel zelf. Elk gelicentieerd exemplaar heeft zijn eigen sleutel, die tijdens de installatie moet worden ingevoerd. Probeer het systeem niet te misleiden met codegenerators, want het vervangen van de installatiebestanden leidt tot remmen en storingen in het spel. Lees aandachtig de aanbevelingen voor het installeren van een bepaald spel. In de regel heeft elk gelicentieerd spel een bestand dat het installatieprincipe volledig beschrijft.

Aanbevolen: