Waarom Het Spel Langzamer Gaat

Inhoudsopgave:

Waarom Het Spel Langzamer Gaat
Waarom Het Spel Langzamer Gaat

Video: Waarom Het Spel Langzamer Gaat

Video: Waarom Het Spel Langzamer Gaat
Video: PlayStation 4 traag? Zo maak je de PS4 weer sneller 2024, April
Anonim

Moderne games stellen hoge eisen aan computers en vereisen geweldige grafische prestaties. Vertragingen in grafische toepassingen kunnen optreden als gevolg van de ontoereikendheid van hun vereisten voor de computer. Het kan ook worden geassocieerd met softwareproblemen in het grafische product zelf of een onstabiele werking van het besturingssysteem.

Waarom het spel langzamer gaat
Waarom het spel langzamer gaat

Software redenen voor inhibitie

Remmen in computerspellen kan optreden als gevolg van de overloop van het besturingssysteem van de computer met verschillende gegevens. Het softwaregedeelte kan eenvoudigweg de verzoeken van de toepassing niet bijhouden vanwege het grote aantal bestanden en processen dat tegelijkertijd wordt uitgevoerd.

Games vereisen veel systeembronnen en daarom wordt aanbevolen om geen applicaties tegelijkertijd met de game uit te voeren.

Probeer uw harde schijf te defragmenteren om het probleem van achterblijven in games op te lossen. Klik met de rechtermuisknop op het item "Logische schijf C:" in het gedeelte "Deze computer" ("Start" - "Computer"). Gebruik in het venster dat verschijnt het tabblad "Service" - "Defragmenteren". Om de procedure te starten, selecteert u eerst het item "Analyse", zodat het systeem de noodzaak van de procedure analyseert. Als het programmavenster "Gefragmenteerd 0%" weergeeft, is defragmentatie niet nodig.

Om het besturingssysteem te ontdoen van onnodige gegevens, installeert u het hulpprogramma CCleaner door het installatiebestand te downloaden van de officiële website van het programma. Installeer het en voer het uit met behulp van de snelkoppeling op uw bureaublad. Ga daarna naar het gedeelte "Reiniging". Markeer de vereiste parameters en gegevens die u van uw systeem wilt verwijderen. Klik op de knop Analyseren en vervolgens op Opschonen. Ga na de procedure naar het gedeelte "Opstarten" en verwijder onnodige programma's die samen met het systeem worden uitgevoerd.

Zorg ervoor dat je vrije ruimte op je harde schijf hebt voordat je het spel start.

Start uw computer opnieuw op en start uw grafische toepassing. Als het spel nog steeds hapert, kan het probleem te wijten zijn aan de hardware van uw computer.

Hardwarematige oorzaken van remmen

Vergelijk de systeemvereisten die op de achterkant van de doos van de game-cd staan, met de hardware van je pc. Als de computer niet aan de opgegeven parameters voldoet, zal het spel in ieder geval vertragen en zal het nauwelijks mogelijk zijn om het te spelen. Als de systeemvereisten lager zijn dan die van de componenten van je computer, maar het spel werkt nog steeds niet goed, stof de computer dan af. Stof heeft een nadelige invloed op de werking van de apparatuur, wat kan leiden tot verschillende bevriezingen en onstabiele werking.

Probeer het spel te starten en ga naar de grafische instellingen met behulp van het juiste menu-item. Schakel anisotrope filtering, anti-aliasing uit, verlaag de textuurkwaliteit naar de waarden "Gemiddeld" of "Laag". Experimenteer met de rest van de beschikbare opties in de instellingen. Start het spel opnieuw en controleer het resultaat van de uitgevoerde acties.

Aanbevolen: